Antena Căutare

Vremea în București pentru 24 august 2018

Vremea din 24 august se anunță frumoasă la București, deși instabilitatea termică face posibiliă apariția ploilor sub formă de furtuni cu fulgere. Temperaturile rămân ridicate în Capitală la sfârșit de săptămână.

Vremea în București pentru 24 august 2018
vremea 24 august 2018 | panoramio

Vremea din 24 august se anunță frumoasă la București, deși instabilitatea termică face posibiliă apariția ploilor sub formă de furtuni cu fulgere. Temperaturile rămân ridicate în Capitală la sfârșit de săptămână.

Meteo 22-26 august 2018. Cum va fi vremea până duminică

Meteo 24 august. Vremea la București

Potrivit vremea ido, vremea la București se va menține frumoasă în Capitală, însă persistă instabiliatea termică. Deși cerul se va menține în mare parte senin, este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere dimineața devreme. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 31°C și 17°C. Vântul bate dinspre ENE, cu o viteză între 10 şi 15 km/h. Șansele de ploaie sunt scăzute pe perioada nopții. Temperaturile cresc până la finalul săptămânii, atingând 34 de grade Celsius duminică.

Cum va fi vremea în 24 august în România

Potrvit vremea.ro, vineri vremea va continuă să fie frumoasă în sud și est, în timp ce în vest și în centru după-amiază și seară local vor cădea averse de ploaie însoțite de frecvențe descărcări electrice și izolat de grindină. Datorită temperaturilor ridicate și a gradientului termic vertical ridicat, pe alocuri se pot înregistra și vijelii mai severe, însă cantitățile de apa nu vor fi foarte însemnate, cu excepția Munților Apuseni, unde izolat se pot acumula până la 15-25 de mm.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în Dobrogea și în nordul Moldovei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 27 și 32 de grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 30-35 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului) și 27-31 de grade Celsius în Moldova.

Vremea 3 august. Meteorologii anunță modificări de ultimp oră. Vremea aduce surprize neașteptate!... Vrei o lună de vară în toată regula? Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor! Ce se va întâmpla cu vremea în fiecare săp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x