Antena Căutare

Vremea face prăpăd! E cod galben de viscol și zăpadă spluberata în mai multe județe!

Vremea se înrăutățește. ANM a emis o nouă avertizare meteo de vânt puternic și zăpadă spulberată, valabil pentru județul Suceava. Județul Constanța se află sub incidența intensificărilor de vânt, însă harta județelor în care vremea rea s-a instalat se poate mări.

Vremea face prăpăd! E cod galben de viscol și zăpadă spluberata în mai multe județe!
cod galben

Vremea se înrăutățește. ANM a emis o nouă avertizare meteo de vânt puternic și zăpadă spulberată, valabil pentru județele Suceava și Neamț. Județul Constanța se află sub incidența intensificărilor de vânt, însă harta județelor în care vremea rea s-a instalat se poate mări.

ANM cod galben de viscol

Valabil de la : 16-11-2018 ora 8:30 până la : 16-11-2018 ora 13:30

In zona: Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Neamţ: zona de munte de peste cota 1800 m;

Se vor semnala: vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 90...100 km/h
Fenomene asociate : zăpadă spulberată, care determină scăderea vizibilității

ANM cod galben de vânt puternic

Valabil de la : 16-11-2018 ora 8:00 până la : 16-11-2018 ora 14:00

In zona : Județul Constanta;
Județul Tulcea;

Se vor semnala : intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală viteze de 55 - 65 km/h

Vremea în weekend. Prognoza meteo sâmbătă 17 noiembrie

Vremea în weekend aduce o vreme foarte rece în prima zi de weekend. Cerul va fi acoperit de nori, iar temperaturile se vor încadra maxime de 4 grade Celsius și -3 grade Celsius. Sâmbata va ninge pe timpul nopții la București.

La munte, prognoza meteo de weekend, pentru ziua de sâmbătă aduce temperaturi minime de -7 grade Celsius și maxime care nu depășesc un grad Celsius. Dacă joi și vineri sunt anunțate ninsori, iată că sâmbătă meteorogii anunță doar ceață și temperaturi foarte scăzute.

Potrivit vremea ido, Sâmbătă vremea va continuă să se răcească ușor peste tot, însă cerul va fi variabil spre mai mult senin în aproape toată țara, cu excepția sud-estului, unde temporar vor persistă unele înnorări. Totuși, doar în estul Dobrogei vor mai există condiții pentru producerea de ploi slabe trecătoare. Dimineață va fi geroasă în depresiunile din estul Transilvaniei, unde temperaturile minime vor coborî ușor sub -10 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în est și în sud-est și slab, cel mult slab până la moderat în restul regiunilor. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 2-7 grade în Transilvania și Maramureș, 6-11 grade în Banat, Crișana și Oltenia și 3-8 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cel mai cald urmând să fie în sudul extrem al Munteniei.

Vremea în weekend. Vremea 17 noiembrie duminică

La București, vremea de weekend pentru ziua de duminică aduce temperaturi scăzute și ninsori pe timpul nopții. Valorile maxime și minime de 6°C și -1°C.

La munte, duminică va fi ger. Temperaturile maxime de 4°C și -5°C. Pe vârfuri montane ninsori și minime de - 6 grade Celsius

Duminică în prima parte a zilei vremea va fi frumoasă în toată țara, deși temperaturile se vor situa ușor sub mediile climatologice ale perioadei. După orele prânzului local în nordul extrem al țării un front atmosferic venit dinspre Marea Baltică va aduce unele precipitații mixte slabe, în timp ce în sudul extrem în cursul nopții de duminică spre luni vor intră primele benzi de precipitații asociate unui ciclon mediteranean în dezvoltare, însă formă acestora va fi preponderent lichidă.

Dimineață zile de duminică va fi iarăși rece în depresiunile din estul Transilvaniei, pe fondul cerului mai mult senin din prima parte a zilei. Astfel, temperaturile minime se vor apropia de -15 grade în aceste zone. Vântul va suflă slab în aproape toată țara, cel mult slab până la moderat în nordul extrem al Moldovei și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 5 și 10 grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul extrem al Moldovei, iar cele mai ridicate în Dealurile de Vest și pe litoral.

Veștile rele nu se mai opresc! După frig apar alte probleme meteorologice. De săptămâna viitoare ne pregătim pentru ce e... Vreme extremă! Cât scad temperaturile în weekend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x