Antena Căutare

A NINS fără oprire! Stratul de zăpadă a atins 10 centimetri. Se anunță o iarnă crâncenă

Iarna din mijlocul toamnei scoate la zăpadă iubitorii sezonului rece! La munte, neaua a acaparat peisajul. Peisajul a fost frumos, dar temperaturile au rămas destul de coborâte.

Iarna din mijlocul toamnei scoate la zăpadă iubitorii sezonului rece! La munte, neaua a acaparat peisajul. Peisajul a fost frumos, dar temperaturile au rămas destul de coborâte.

În Pasul Bucin din judeţul Harghita s-a instalat o atmosferă ca în pragul Crăciunului. Zăpada atinge chiar şi 10 centimetri. Atraşi de peisaj, oamenii aflaţi în trecere prin zonă s-au oprit să admire priveliştea.

Captivaţi de peisaj, unii dintre ei au scos aparatele de fotografiat sau telefoanele mobile ca să imortalizeze frumuseţea naturii.

In stațiunea Lacul Roșu ,iarna și-a făcut simțită prezența. La prânz, temperatura era de 2 grade Celsius, iar zăpada avea o grosime de 1-2 cm.

Puținii turiști prezenți în zonă nu s-au bucurat prea mult de peisaj, din cauza frigului. Singurii care au fost încântați de prezența zăpezii a fost un grup de copii din Oradea. Cei mici, aflați în excursie, au oprit în stațiune și s-au bucurat de zapadă, făcând bulgări.

De mâine, meteorologii anunţă că vremea se va încălzi treptat în toată ţara, iar temperaturile vor fi chiar mai ridicate decât normalul acestei perioade.

Este JALE! Cod Galben EXTINS în mare pare a țării! Zonele în care condițiile meteo vor fi periculoase, în următoarele or... ALERTĂ METEO! Este Cod galben de NINSORI viscolite! Zonele afectate, în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x