Antena Căutare

Vremea în București 14 septembrie 2018. Temperaturi

Vremea în București pentru 14 septembrie 2018 aduce temperaturi ridicate în toată țara, iar Capitala nu face excepție. Prognoza meteo are valori termice demne de sezon estival!

Vremea în București 14 septembrie 2018. Temperaturi
vremea in bucuresti 2018

Vremea în București pentru 14 septembrie 2018 aduce temperaturi ridicate în toată țara, iar Capitala nu face excepție. Prognoza meteo are valori termice demne de sezon estival!

Vremea din 14 septembrie se anunță extrem de călduroasă în aproape toată țara, peste limita normalului perioadei la care ne aflăm. Prognoza meteo anunță câte grade se vor înregistra în termometre.

Vremea pe 4 săptămâni

Uraganul Florence: de ce ar putea deveni o catastrofă istorică

Potrivit vremea.ro, vineri vremea va fi frumoasă și caldă în aproape toată țara, cerul urmând să fie variabil spre mai mult senin. Doar pe litoral și la munte spre după-amiază vor apărea unele înnorări temporare, însă șansele pentru producerea unor averse slabe de ploaie vor fi extrem de scăzute. Vântul va suflă slab spre moderat în sud-est și mai mult slab în restul regiunilor țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade în Transilvania și Maramureș și 26-31 de grade în restul țării, cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului.

Vremea în București 14 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, Vremea în București este deosebit de frumoasă, cu cer în mare parte senin. Temperaturile mai cresc cu un grad pe timpul nopții, iar valorile se mențin peste normalul perioadei. Așadar, pe timpul zilei, se înrregistrează temperaturi de 28°C la amiază și 15°C pe timpul nopții. Vremea ne pregătește o viitoare zi caniculară, respectiv sâmbătă, 15 septembrie, când în termometre se vor înregistra peste 30 de grade Celsius.

Vremea 14 septembrie. Prognoza meteo anunță călduri mari! Câte grade sunt... Atenționare de ULTIMĂ ORĂ! Este COD GALBEN de PLOI și GRINDINĂ în mai multe localități din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x