Antena Căutare

Vremea în București 18 septembrie. Când scad temperaturile

Vremea în București 18 septembrie 2018. Ce temperaturi sunt

Vremea în București 18 septembrie. Când scad temperaturile
vremea in bucuresti | identitatea.ro

Vremea în București din 18 septembrie aduce temperaturi mai ridicate pentru această perioadă. Prognoza meteo anunță însă că un val de frig va veni peste România la finalul săptămânii, iar vremea se va mai răci. Ce temperaturi sunt în București.

Ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna 17 - 23 septembrie

Vremea în București 18 septembrie 2018

Potrivit vremea ido, vremea în București se anunță deosebit de frumoasă, cu maxime ce ating 26°C. Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla variabil, iar minima nopții va scădea la 12°C. Temperaturile sunt în creștere, însă din 25 septembrie, acestea vor scădea simțitor.

Vremea se menține frumosă în mai toată în România, cu temperaturi ce pot depăși 30 de grade Celsius. Așadar, următorul interval va fi caracterizat de o vreme deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, însă spre finalul săptămânii țara noastră va fi traversată de un front rece foarte compact, ce va aduce prima răcire serioasă din ultimele 3 luni. Până la erodarea blocajului anticiclonic totuși, temperaturile maxime vor urcă până spre 30-32 de grade în sudul țării și 27-29 de grade în regiunile intracarpatice.

Șansele de precipitații vor fi aproape nule până sâmbătă după-amiază, pe nicăieri în țara nefiind așteptate precipitații. De sâmbătă după-amiază și pe parcursul zilei de duminică, odată cu răcirea își vor face apariția și precipitațiile, ce se vor semnala însă cu precădere în vest, centru și în nord.

Potrivit vremea.ro, marți cerul va fi senin în toată țara. Vântul va suflă slab până la moderat în sudul litoralului și slab în restul țării (precum în ziua precedentă). Temperaturile maxime se vor situa în general între 23 și 28 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-31 de grade în Banat, Crișana și Oltenia și 24-29 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova, cel mai „racoare” urmând să fie în nordul Moldovei.

Meteo 18 septembrie 2018. Cum va fi vremea în România... Meteorologii anunță când încep ploile. Cum va fi vremea până la finalul lunii septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x