Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Vremea în București 20 aprilie 2019. Continuă să plouă în Capitală

Vremea în București 20 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme capricioasă și sâmbătă. Sunt așteptate precipitații trecătoare pe timpul zilei.

Vremea în București 20 aprilie 2019. Prognoza meteo pentru Capitală anunță vreme capricioasă și sâmbătă. Sunt așteptate precipitații trecătoare pe timpul zilei.

Sâmbătă vremea se va ameliora ca aspect în zonele estice ale țării, doar izolat urmând să mai cadă averse slabe de ploaie în Moldova, estul Transilvaniei, Bărăgan și Dobrogea. În jumătatea vestică cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat spre tare în Bărăgan și în Dobrogea și mai mult slab în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor situa în general între 10 și 15 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 14-19 grade Celsius în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest) și 11-16 grade Celsius în Muntenia, Dobrogea și Moldova, potrivit prognozei Vremea.ro.

Prognoza meteo pe o lună. Temperaturi mari! Cum va fi vremea 22 aprilie-20 mai

Vremea în București. Meteo 20 aprilie 2019

În Capitală cerul va fi parțial noros, iar vântul va sufla cu 13 km/h dinspre NE, la rafale cu 33 km/h. Sunt așteptate precipitații trecătoare sub1 L/m², în special pe timpul zilei. Temperaturile maxime pe timpul zilei se vor încadra în jurul valorii de 13 garde Celsius iar pe timpul nopții minimele vor ajunge până la 5 grade Celsius.

Citește și:

Vremea de 1 Mai. Prognoza meteo în minivacanța de 1 Mai 2019 în România

Recomandari