Antena Căutare

Vremea în București 22 noiembrie. Ger, lapoviță și ninsori joi în Capitală

Vremea din 22 noiembrie se anunță rece și ploiasă. Prognoza meteo aduce lapoviță și ninsori la București. 

Vremea în București 22 noiembrie. Ger, lapoviță și ninsori joi în Capitală
vremea in bucuresti 22 noiembrie

Vremea din 22 noiembrie se anunță rece și ploiasă. Prognoza meteo aduce lapoviță și ninsori la București. ANM a emis o informare de vreme rea în Capitală, valabilă până joi.

Potrivit vremea.ro, Joi vremea se va ameliora ca aspect, deși în prima parte a zilei în jumătatea estică a teritoriului se vor mai semnala în mod local câteva precipitații mixte slabe. Vântul va sufla moderat spre tare în sud-estul extrem și slab, cel mult slab până la moderat în restul zonelor. Maximele termice vor urca la prânz până spre 5-10 grade în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia Muntenia (cu cele ridicate valori așteptate se vestul Olteniei), 2-7 grade Dobrogea 0-5 grade Moldova.

Vremea în București în intervalul 21 noiembrie, ora 08 – 22 noiembrie

Vremea se va menține închisă și rece, iar temporar va ploua, posibil însemnat cantitativ – în jur de 15 l/mp. Spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare, iar probabilitatea de polei sau ghețuș va fi ridicată. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ziua când la rafală se vor atinge viteze de până la 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 1... 2 grade, iar cea minimă în jur de - 1 grad

Prognoza meteo pentru București 22 noiembrie

La București este așteptată lapovița. Vântul putrenic va bate în rafale de 39 km/h. Temperaturile se vor încadra între 2°C și -2°C. Șansele de precipitații sunt ridicate, iar cantitatea de apă ce se va strânge va fi de <1 L/m². Vineri vremea se schimbă la București. Apare soarele, iar temperaturile cresc ușor doar pe timpul zilei.

Vremea 22 noiembrie. Prognoza meteo cu furtuni și descărcări electrice! Când se schimba vremea... Vine urgia! Lapoviță, ninsori și furtuni înghețate în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x