Antena Căutare

Vine urgia! Lapoviță, ninsori și furtuni înghețate în următoarele ore

Vremea în România aduce fenomene extreme. Meteorologii au pus sub avertizare meteo orașul București, până joi 22 noiembrie, inclusiv. În orele următoare sunt așteptate ploi înghețate la munte, în această noapte, iat joi, furtună cu descărcări electrice și burniță înghețată.

Vine urgia! Lapoviță, ninsori și furtuni înghețate în următoarele ore
vremea fenomene extreme nisnori ploaie inghetata

Vremea în România aduce fenomene meteo extreme. Meteorologii au pus sub avertizare meteo orașul București până joi 22 noiembrie, inclusiv. În orele următoare sunt așteptate ploi înghețate la munte, iar joi, furtună cu descărcări electrice și burniță înghețată.

ANM avertizare meteo vreme rea - intrevalul 21 noiembrie, ora 08 – 22 noiembrie

Vremea se va menține închisă și rece, iar temporar va ploua, posibil însemnat cantitativ – în jur de 15 l/mp. Spre sfârșitul intervalului vor fi posibile precipitații slabe sub formă de lapoviță și ninsoare, iar probabilitatea de polei sau ghețuș va fi ridicată. Vântul va sufla moderat, temporar cu intensificări ziua când la rafală se vor atinge viteze de până la 45...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 1... 2 grade, iar cea minimă în jur de - 1 grad.

Vremea joi, 22 noiembrie la București

La București este așteptată lapovița. Vântul putrenic va bate în rafale de 39 km/h. Temperaturile se vor încadra între 2°C și : -2°C. Șansele de precipitații sunt ridicate, iar cantitatea de apă ce se va strânge va fi de <1 L/m².

Prognoza meteo la munte, joi 22 noiembrie

La munte, cerul va fi acoperit total de nori. Sunt așteptate fenomene de burniță înghețată și furtuni cu descărcări electrice. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între 2 și 0 grade celsius.

Vremea se menține în continuare foarte rece. Meteorologii au emis mai multe coduri galbene de polei, valabile până la ora 14.30. 11 județe din România sunt sub alertă de vreme severă imediată.

Vremea în București 22 noiembrie. Ger, lapoviță și ninsori joi în Capitală... ANM Cod galben de vânt, ceață și ninsori. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x