Antena Căutare

Vremea în București 23 ianuarie. Prognoza meteo anunță precipitații mixte în Capitală

Vremea in Bucuresti 23 ianuarie. Potrivit meteorologilor, in Capitala cerul va fi noros si precipitatiile mixte vor fi prezente inca de la inceputul zilei.

Vremea în București 23 ianuarie. Potrivit meteorologilor, în Capitală cerul va fi noros și precipitațiile mixte vor fi prezente încă de la începutul zilei.

Potrivit vremea.ro, vremea de miercuri se va mai încălzi ușor, iar precipitațiile mixte vor continuă să cadă în partea nordică a teritoriului, în timp ce în sud se vor semnala precipitații (mai ales sub formă de ploaie) doar în prima parte a zilei. Local, îndeosebi la deal și la munte se va depune un nou strat de zăpada de până la 10-15 centimetri.

Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni. Vremea 21 ianuarie – 18 februarie​

Vremea în București, 23 ianuarie

Cerul va fi noros și temporar se vor semnala precipitații mixte la începutul intervalului, ce vor favoriza depunerile de polei, apoi sub formă de ploaie. Vântul va sufla în general slab. Temperatura aerului va fi de 0...1 grad dimineața. Apoi cerul va prezenta înnorări și vor mai fi condiții de ploaie slabă la începutul intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Pe timpul nopții însă, vremea va fi la extreme. Sunt prezente ploi înghețate, iar temperaturile scad până la -4 grade Celsius, iar vântul va sufla în rafale de 24 km/h.

Frig de crapă pietrele în România! Unde va NINGE, în următoarele ore... Ninsorile din ultimele ore au făcut ravagii! Avertismentul de ultimă oră făcut de meteorologi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x