Vremea în București 23 octombrie 2018. Temperaturi la extreme ziua și noaptea

Vremea în București 23 octombrie 2018.

vremea 23 octombrie

Meteo 23 octombrie 2018. Prognoza meteo temperaturi la extreme în România, meteorologii anunță vânt puternic în rafale la București și ploi la munte.

Meteo 23 octombrie 2018. Potrivit vremea.ro, marți cerul se va menține variabil în aproape toate regiunile țării. Ce anunță prognoza meteo detaliată în România.

Citește și prognoza meteo pentru 22-28 octombrie 2018

Vântul va sufla slab în cea mai mare parte a țării, cel mult moderat pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade în Transilvania, Maramureș și Crișana, 16-21 de grade în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în Lunca Dunării) și 13-18 grade în Moldova.

Meteo 23 octombrie. Prognoza meteo la București

Potrivit vremea ido, vremea în București din 23 octombrie 2018, aduce cer însorit la amiază, dar cu toate acestea temperaturile în scădere se vor resimți din plin. Vântul bate cu 10 km/h dinspre SV, în rafale de 32 km/h pe timpul zilei. Temperaturile în București se vor încadra între 18°C și 10°C. Prognoza meteo anunță intensificări ale vântului pe timpul nopții: 20 km/h dinspre SV și rafale de 41 km/h. Vremea se va deteriora și mai mult începând de miercuri, 24 octombrie, când la munte se anunță primele ninsori.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri