Antena Căutare

Vremea în București 30 martie. Vreme deosebit de fumoasă în Capitală

Vremea în București 30 martie 2019. Bucureștenii vor avea parte de vreme deosebit de frumoasă cu temperaturi ridicate în acest weekend. Cerul va prezenta unele înnorări temporare.

Vremea în București 30 martie 2019. Bucureștenii vor avea parte de vreme deosebit de frumoasă cu temperaturi ridicate în acest weekend. Cerul va prezenta unele înnorări temporare.

Sâmbătă vremea va fi frumoasă în aproape toată țară și se va încălzi ușor. Îndeosebi dimineață pe vai și în depresiuni se va formă local ceață, care însă se va risipi destul de rapid odată cu răsăritul Soarelui. În depresiunile din estul Transilvaniei minimele termice mai pot coborî până spre valori de -3…-4 grade Celsius. Vântul va suflă moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade în Transilvania și Maramureș, 15-20 de grade în Banat și Crișana și 13-18 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în sudul litoralului, datorită brizei reci a Marii Negre.

Vremea la munte se încălzește , dar valorile termice vor continua să fie mai scăzute decât normalul perioadei. Temperaturile maxime vor avea în medie 3 – 4 grade Celsius, iar cele minime de -2 - 0 grade Celsius.

Vremea în București 30 martie

Cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile maxime nu vor depăși valoare de 14 grade Celsius. Pe timp de noapte, termometrul va indica temperaturi între 2 – 5 grade Celsius. Vâtul va sufla slab atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, cu o putere de 7-10 km/h. Șansele de precipitații vor fi de 35%.

Sursa: vremea.ro

Citește și: ANM, estimări meteorologice. Vremea în perioada 1 - 29 aprilie 2019

Vremea 30 martie. Prognoza meteo anunță temperaturi în creștere... ANM, estimări meteorologice. Vremea în perioada 1 - 29 aprilie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x