Căutare Live

Vremea în weekend 29-31 martie. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Vremea in weekend 29-31 martie 2019. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile anunta temperaturi in crestere si precipitatii sub forma de ploaie pe arii restranse. La multe sunt asteptate cateva fulguieli de scurta durata. Afl cum va fi vremea in Bucuresti.

Vremea în weekend 29-31 martie 2019. Prognoza meteo pentru următoarele zile anunță temperaturi în creștere și precipitații sub formă de ploaie pe arii restrânse. La multe sunt așteptate câteva fulguieli de scurtă durată. Află cum va fi vremea în București.

Vineri vremea va fi în continuare uşor mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate în regiunile estice, unde numai izolat va ploua slab, iar la munte va fulgui trecător.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -5 şi 5 grade.

Sâmbătă, 30 martie, temperaturile încep să crească ușor, iar cerul va fi în mare parte senin. În zona de sud-est mai sunt așteptate înnorări trecătoare pe timpul zilei. Vântul va sufla cu putere la munte dar și ăn nordul Moldovei.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime se vor situa între -4 şi 8 grade.

Vremea, duminică 31 martie, va fi predominant frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil în sudul şi sud-estul ţãrii şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab pânã la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 20 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între -4 şi 9 grade Celsius.

Vremea în București în weekend

Vineri în Capitală cerul va fi în mare parte noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 11-12 grade Celsius.

Sâmbătă sunt așteptate temperaturi de până la 15 grade Celsius, dar bucureștenii tot nu scapă de nori. Temperaturile continuă să crească, iar duminică în București se vor înregistra și 19 grade Celius. Vremea se anunță frumoasă cu cer senin și vânt domol.

Vremea la munte în weekend

Temperaturile sunt în scădere la munte, în ziua de vineri, urmând să mai crească cu două-trei grade sâmbătă și duminică. În zona Carpaţilor Orientali şi în estul Meridionalilor, mai apar câţiva nori trecătoare. Duminică, temperaturile mai cresc, iar cerul va fi variabil în Carpaţii Meridonali şi de Curbură şi senin în restul zonei de munte.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Colaj cu Patrizia Paglieri și fiul ei, în Asia Express
Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri: „Mor de frică”. La cei 50 de ani ai săi îndrăgitul chef are grijă de aspectul fizic
Ce intervenții estetice are Patrizia Paglieri: „Mor de frică”. La cei 50 de ani ai săi îndrăgitul chef are grijă de aspectul fizic
Mai multe articole
Vremea 29 martie 2019. Se vor înregistra temperaturi sub valorile normale... ANM, estimări meteorologice. Vremea în perioada 1 - 29 aprilie 2019...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri