Antena Căutare

Vremea în București 4 mai 2019. Vreme frumoasă, cu cer mai mult senin

Vremea în București 4 mai 2019. Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă în Capitală. Află cum va fi vremea în restul țării.

Vremea în București 4 mai 2019. Meteorologii anunță vreme deosebit de frumoasă în Capitală. Află cum va fi vremea în restul țării.

Sâmbătă aversele de ploaie însoțite de fenomene electrice vor continuă să se manifeste pe spații relativ extinse în regiunile intracarpatice, în timp ce în sud și est acestea se vor semnala numai izolat. Local, mai ales la munte, cantitățile de apa vor ajunge până la 10-15 mm. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în restul țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 16-21 de grade în Banat și Crișana, 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 17-22 de grade Celsius în Moldova.

Vremea 4 mai - 3 iunie. Află când scăpăm de ploi potrivit prognozei ANM

Vremea în București. Meteo 4 mai

Vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei de sâmbătă. Valorite termice vor fi în creștere și se vor înregistra până la 24 grade Celsius. Vântul sufla slab, cu 8 km/h dinspre SE. Pe seară cerul va deveni variabil și vor fi posibile averse trecătoare. Pe timp de nopate temperaturile pot coborâ până la 11 grade Celius. De duminică vremea se schimbă radical îm Capitală. Șansele de precipitații vor fi ridicate, iar cantitățile de precipitații ajung la 4 L/m².

Vremea 4 mai 2019. Ploi, tunete şi fulgere, în mai multe regiuni... România a intrat pe harta unor fenomene meteo neobișnuite. Ce se poate întâmpla în perioada următoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x