Antena Căutare

Vremea 4 mai 2019. Ploi, tunete şi fulgere, în mai multe regiuni

Vremea 4 mai 2019. Temperaturi în creștere în majoritatea regiunilor, în schimb nu scăpam de ploi. Cantitățile de precipitații vor ajunge până la 10-15 mm. Află cum va fi vremea în București.

Vremea 4 mai 2019. Temperaturi în creștere în majoritatea regiunilor, în schimb nu scăpam de ploi. Cantitățile de precipitații vor ajunge până la 10-15 mm. Află cum va fi vremea în București.

Sâmbătă aversele de ploaie însoțite de fenomene electrice vor continuă să se manifeste pe spații relativ extinse în regiunile intracarpatice, în timp ce în sud și est acestea se vor semnala numai izolat. Local, mai ales la munte, cantitățile de apa vor ajunge până la 10-15 mm. Vântul va suflă moderat în sud-est și mai mult slab în restul țării. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 13-18 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 16-21 de grade în Banat și Crișana, 20-25 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 17-22 de grade Celsius în Moldova.

Vremea în weekend-ul 3-5 mai 2019. Prognoza meteo anunță ploi cu caracter de aversă

Vremea în București 4 mai. Vremea va fi frumoasă pe tot parcursul zilei de sâmbătă. Valorite termice vor fi în creștere și se vor înregistra până la 24 grade Celsius. Pe seară cerul va deveni variabil și vor fi posibile averse trecătoare.

Citește și:

Vremea 4 mai - 3 iunie. Află când scăpăm de ploi potrivit prognozei ANM

Vremea 4 mai - 3 iunie. Află când scăpăm de ploi potrivit prognozei ANM... Vremea în București 4 mai 2019. Vreme frumoasă, cu cer mai mult senin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x