Căutare Live

Vremea în București 6 martie. Prognoza meteo anunță valori termice în ușoară scădere

Vremea in Bucuresti. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunta temperaturi in usoara scadere in comparatie cu ziua anterioara. Citeste prognoza meteo completa pentru 6 martie 2019.

Vremea în București. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță temperaturi în ușoară scădere în comparație cu ziua anterioară. Citește prognoza meteo completă pentru 6 martie 2019.

Miercuri în prima parte a zilei, potrivit vremea.ro, vor mai cădea unele ploi slabe local în sud-estul țării, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni mai mult senin. Vântul va suflă moderat în vestul Banatului, în Crișana, în Moldova și în Dobrogea, în timp ce în restul regiunilor acesta va fi slab, cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea 4-17 martie. ANM, prognoza meteo pe două săptămâni

La munte se vor semnala precipitații trecătoare, iar cerul va prezenta înnorări trecătoare pe timpul zilei. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile se vor încadra între 7 și -3 grade celsius în zonele înalte.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 5 martie-1 aprilie

Vremea în București 6 martie

În București, valorile termice vor marca o scădere ușoară, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când probabilitatea de ploaie va fi ridicată, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.(stirimeteo.com)

Meteo 6 martie. Vremea se menține frumoasă și călduroasă... Alertă meteo de vreme severă. Cod galben de vânt, rafale de peste 100 Km/h...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri