Antena Căutare

Vremea 6 martie 2019. Temperaturile se mențin ridicate și miercuri

Vremea 6 martie 2019. Potrivit meteorologilor, temperaturile se mentin mai ridicate decat valorile termice normale pentru aceasta perioada. Afla cum va fi vremea in Bucuresti si la munte.

Vremea 6 martie 2019. Potrivit meteorologilor, temperaturile se mențin mai ridicate decât valorile termice normale pentru această perioadă. Află cum va fi vremea în București și la munte.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 5 martie-1 aprilie

Miercuri în prima parte a zilei, potrivit vremea.ro, vor mai cădea unele ploi slabe local în sud-estul țării, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni mai mult senin. Vântul va suflă moderat în vestul Banatului, în Crișana, în Moldova și în Dobrogea, în timp ce în restul regiunilor acesta va fi slab, cel mult slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 7 și 12 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 12-17 grade în Banat, Crișana, Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 10-15 grade în Moldova.

Vremea în București, 6 martie 2019

În București, valorile termice vor marca o scădere ușoară, dar se vor menține peste mediile multianuale specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei când probabilitatea de ploaie va fi ridicată, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade, mai scăzută în zona preorășenească.(stirimeteo.com)

Vremea la munte. Meteo 6 martie

La munte se vor semnala precipitații trecătoare, iar cerul va prezenta înnorări trecătoare pe timpul zilei. Vântul va avea intensificări în zonele montane, mai ales pe creste, dar local și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile se vor încadra între 7 și -3 grade celsius în zonele înalte.

ANM, actualizare estimări meteo. Vremea 5 martie-1 aprilie... Meteo 6 martie. Vremea se menține frumoasă și călduroasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x