Antena Căutare

Vremea în București 9 mai 2019 - ploi pe timpul nopții. Prognoza meteo România

Vremea în București, 9 mai 2019. Prognoza meteo anunță ploi, dar temperaturi în creștere. Află pe a1.ro prognoza meteo completă pentru România: când scăpăm de ploi.

Vremea în București 9 mai 2019 - ploi pe timpul nopții. Prognoza meteo România
vremea in Bucuresti, 9 mai 2019

Vremea în București, 9 mai 2019. Prognoza meteo anunță ploi, dar temperaturi în creștere. Află pe a1.ro prognoza meteo completă pentru România: când scăpăm de ploi.

Vremea în România, pentru ziua de joi, 9 mai 2019, anunță o atmosferă frumoasă în prima parte a zilei, în toată țara. Prognoza meteo de mâine aduce un cer variabil spre senin, iar din punct de vedere termic, atmosfera se va îmbunătăți, aducând temperaturi apropiate de nivelul climatologic al lunii. Vremea în România se va mai schimba însă după orele prânzului în schimb, când meteorologii anunță că un nou front atmosferic va afecta jumătatea vestică a țării, aducând ploi pe arii relativ extinse, ce izolat vor avea și caracter de aversă și vor fi însoțite răzleț și de fenomene electrice.

Din punct de vedere pluviometric, prognoza meteo generală a zilei de joi în România indică cantități de apă în general nesemnificative, doar local în Banat urmând să se strângă până la 10-15 mm. Vântul va sufla moderat în Banat și mai mult slab în celelalte regiuni. Maximele termice vor urca la prânz până spre 14-19 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana și 17-22 de grade Celsius în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în zona Luncii Dunării.

Vremea în București, joi, 9 mai 2019

Vremea în București se menține instabilă, iar pe parcursul nopții va ploua. Prognoza meteo pentru Capitală anunță un cer parțial noros, cu șanse mari de precipitații și pe timpul zilei. Temperaturile vor mai crește însă, iar valorile se vor încadra între 18 și 11 grade C. Vântul va sufla cu 25 km/h. Pentru cei care așteptau ca vremea să se amelioreze în București, veștile nu sunt încurajatoare nici la sfârșitul săptămânii, deorece sunt așteptate reprize noi furtuni cu descărcări electrice, vineri. Pentru moment, vremea în weekend se anunță însorită, cu valori termice maxime de 24 grade C.

Prognoza meteo 9 mai la munte

Vremea de mâine pentru zona de munte anunță o atmosferă mohorâtă, cu cer parțial noros. Temperaturile mai cresc însă cu șase grade C față de ziua precedentă, dar nu vom scăpa de ploi. Valorile termice ale zilei de joi se vor încadra între 16°C și 7°C. Vântul va sufla în rafale de 32 km/h, iar cantitatea de precipitații atinge 5 L/m. Ploile vor continua la munte și în zilele de sfârșit de săptămână, cu pauză în ziua de duminică, după care, de luni, 13 mai, averse cu caracter de furtună revin în forță.

Vremea în mai 2019 este instabilă în România. Prognoza meteo pentru această lună indică perioade temperaturi scăzute și ploi, urmată de valori termice în creștere, până la aproximativ 30 de grade în primele zile ale lunii iunie. Află și prognoza meteo pe o lună, intervalul 6 mai-3 iunie 2019.

Prognoza meteo ANM. De când se încălzește vremea în România... Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x