Antena Căutare

Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM

Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM, aduce o vreme schimbătoare, caracteristică lunii mai. Cum va însă vremea la început iunie, prima lună de vară.

Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM Galerie
Vremea romania 30 zile

Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM, aduce o vreme schimbătoare, caracteristică lunii mai. Apoi, vremea la început iunie, prima lună de vară, aduce temperaturi apropiate de 30 grade C.

Vremea în România a fost capricioasă în luna mai, pe care metorologii o numesc cea mai instabilă lună a primăverii. După zile însorite şi calde, mult mai calde decât normalul perioadei, vremea s-a schimbat brusc aducând valori termice de iarnă, zăpezi și inundații.

Prognoza meteo pe o lună, în intervalul 6 mai-3 iunie se poate împărți astfel: două săptămâni cu instabilitate atmosferică crescută temperaturi mici, precipitații abundente și alte două săptămâni în care temperaturile cresc în toată România, până la nivelul climatologic al acestei perioade, cu un regim pluviometric apropiat sezonului de primăvară. Astfel că, timp 30 de zile, asistăm la o vreme schimbătoare, dar normală pentru luna mai.

Prognoza meteo mai 2019 România: Două săptămâni reci, urmate de perioade calde

Vremea în luna mai 2019, actualizată de meteorologii de la ANM (Administrația Națională de Meteorologie), aduce un sfârșit de săptămână ploios și instabil, urmată de o nouă săptămână cu precipitații și temperaturi coborâte, așa cum vom vedea în prezentarea meteorologilor.

Prognoza meteo în săptămâna 06.05.2019 – 13.05.2019, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere negativă mai pronunțată în regiunile intracarpatice și la munte. Regimul pluviometric va fi excedentar în cea mai mare parte a României, dar mai ales în centrul, estul și nordul teritoriului.

Vremea în România rămâne rece în săptămâna 13.05.2019 – 20.05.2019. Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice și sud-vestice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile extracarpatice și la munte.

Vremea România 30 zile. Prognoza meteo pe o lună, actualizată de ANM

Prognza meteo pe o lună - temperaturi apropiate de 30 de grade la început de iunie

Prognoza meteo anunță apoi două săptămâni în care vremea se schimbă, însă nu vom scăpa de precipitații. Astfel că, în săptămâna 20.05.2019 – 27.05.2019, meteorologii anunță că temperatura medie a aerului va avea valori ce se se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului.

Vremea în ultima săptămână din luna mai și începutul lui iunie, prima lună de vară aduce valorile termice care se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de ceea ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval.

Vremea la început de iunie se anunță frumoasă în toată țara, cu valori de peste 20 de grade, atingând valori termice apropiate de 30 de grade C chiar în primele zile, potrivit, accuweather.com.

Vremea în București 9 mai 2019 - ploi pe timpul nopții. Prognoza meteo România... Nămeţi de peste patru metri au acoperit Transalpina, cu trei săptămâni înainte de vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x