Căutare Live

Vremea în București de Florii. Ce anunță prognoza meteo specială ANM

Vremea în București de Florii. Ce anunță prognoza meteo specială ANM. . Află din articolul a1.ro, cum va fi vremea în București de Florii, dacă vor cădea ploi și vor fi descărcări electrice

Vremea

pexels.com

Vremea în București de Florii. Ce anunță prognoza meteo specială ANM. Află din articolul a1.ro, cum va fi vremea în București de Florii, dacă vor cădea ploi și vor fi descărcări electrice

Se apropie sărbătorile pascale și cu toții ne-am dori să ne bucurăm de vreme călduroasă. Din păcate, vremea nu pare să țină cu noi de Florii. La catolici, Floriile sunt pe 14 aprilie 2019, iar Floriile pentru creștinii ortodocși sunt pe 21 aprilie 2019.

Vremea în țară în weekend-ul 13-14 aprilie

Pe parcursul următoarelor zile, sisteme frontale vor afecta țara noastră, motiv pentru care va ploua în cea mai mare parte a țării. În unele regiuni cantitățile de apă vor fi mai însemnate și se vor putea acumla 15 – 20 litri/ metru pătrat. În zona de munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va avea unele intensificări precum și în regiunile sudice.

Vremea București

În zona capitalei vremea va fi închisă și temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 16 – 17 grade.

Vremea în București duminică, 14 aprilie

Duminică, 14 aprilie, în București soarele va răzbate dintre nori. Vremea rămâne rece și aversele de ploaie nu ezită să apară. Temperatura maximă va fi de 13 grade, iar minima de 6 grade.

Vremea în București duminică, 21 aprilie

Duminică, 21 aprilie, în București soarele va răzbate dintre nori. Vremea se mai încălzește, dar cerul continuă se fie înnorat. Temperatura maximă va fi de 17 grade, iar minima de 5 grade.

Sursa de infromare: Meteo România - Agenția Națională de Meteorologie

Sursă foto: pexels.com

Vremea 13 aprilie 2019. Averse de ploaie însoțite de descărcări electrice... Sunt anunțate ploi în acest weekend, în aproape toată țara! Unde va ploua și unde va fi cel mai frig...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri