Antena Căutare

Vremea în București 26 septembrie 2018. Când se va încălzi din nou

Vremea în București pentru 26 septembrie 2018 va fi la extreme. Cand se va incalzi din nou!

Vremea în București 26 septembrie 2018. Când se va încălzi din nou
vremea in bucuresti 24 - 27 septembrie 2018

Vremea în București va fi la extreme. Meteorologii de la INMH au actualizat prognoza meteo pe trei zile, de luni până miercuri, intervalul 24 - 27 septembrie 2018. În cele trei zile de prognoză, vremea în București va avea temperaturi sub pragul limită al acestei perioade. Când se va încălzi din nou!

Citește și prognoza meteo pe regiuni, săptămâna 24 - 30 septembrie 2018.

Vremea în București pentru luni, 24 septembrie 2018

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 12...13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

Vremea în București pentru marți, 25 septembrie 2018

Vremea va fi caldă, cu o maximă a temperaturii aerului de 28...29 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară și la începutul nopții când va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, cu viteze de până la 45...50 km/h în a doua parte a zilei și seara.

Vremea în București pentru miercuri, 26 septembrie 2018

Temperatura minimă va fi de 9...11 grade. Valorile de temperatură vor scădea semnificativ, vremea devenind cu 5…7 grade mai rece decât în mod obișnuit la această data. Cerul va avea înnorări temporare ziua când vor fi condiții de ploaie slabă, de scurtă durată, apoi se va însenina treptat. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 18...19 grade, iar cea minimă de miercuri dimineața fi de 5...7 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Potrivit vremea ido, vremea București se anunță destul de rece. Temperaturile la amiază nu vor depăși 17°C, iar vântul va sufla moderat. Nu sunt șanse de ploaie. Noaptea, vremea va fi ca de iarnă, temperaturile coborând până la minime de 3°C. Vestea cea bună de la meteorologi este că vremea se va încălzi la București în zilele următoare.

sursa: inmh

Prognoza meteo pentru luna octombrie! Veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune! Zonele în care va fi frig și va plou... ULTIMĂ ORĂ! Șoferii trebuie să fie în alertă! Este Cod GALBEN de ceață în mai multe localități din țară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x