Vremea în octombrie 2018. Prognoza meteo pentru București și principalele orașe, în luna octombrie

 

Află ce spun meteorologii despre vremea în octombrie 2018. Prognoza meteo pe o lună pentru București și principalele orașe ale țării. Temperatura medie în luna octombrie se anunță de 15 °C.

Vremea în octombrie pentru București

În luna octombrie, temperatura maximă este de 18°C și temperatura minimă este de 12°C (pentru o temperatură medie de 15°C). Vremea este suficient de rece aici în luna octombrie, dar este suportabilă atunci când vă îmbrăcați adecvat. Cu 81mm precipitații de-a lungul lunii, veți avea parte de niște averse slabe pe perioada acestei luni.
Având în vedere condițiile meteo bune, octombrie este o perioadă bună pentru exursii șideplasări.

Vremea în octombrie pentru Brașov

În timpul lunii octombrie, temperatura medie în Brasov este 11°C (temperatura maximă este 15°C iar temperatura minimă este 6°C). Vremea este destul de friguroasă în această locație în această lună, dar este admisibilă dacă vă îmbrăcați adecvat. Umiditatea pe perioada lunii octombrie, în Brașov, se anunță de 83%.

Vremea în octombrie pentru Constanța

În octombrie, temperatura maximă este de 18°C și temperatura minimă este de 14°C (pentru o temperatură medie de 16°C). Vremea este una destul de călduroasă în Constanța pentru luna octombrie, în comparație cu celelalte regiuni ale țării. Se anunță precipitații rare și vreme numai bună să vă bucurați de o cafea pe malul mării.

Vremea în octombrie pentru Cluj-Napoca

În octombrie, temperatura maximă este de 16°C și temperatura minimă este de 8°C (pentru o temperatură medie de 12°C). Vremea este mai degrabă rece în acest oraș în luna octombrie, dar este tolerabilă dacă vă îmbrăcați adecvat. Cu o umiditate medie de 80%, în luna octombrie pentru Cluj-Napoca se anunță aproximativ 9 zile cu precipitații(79mm).

Vremea în octombrie pentru Iași

Vremea în Iasi în luna octombrie este mai degrabă uscată (cu 51mm de precipitații de-a lungul a 7 zile). Vremea nu se îmbunătățește comparativ cu luna anterioară deoarece în septembrie cad în medie 47mm de ploaie de-a lungul a 7 zile. Termometrul arată maxime medii de 16°C. În medie, temperatura minimă înregistrată este de 9°C. Astfel, temperatura medie în octombrie în Iasi este 12°C.

Sursa: unde-si-cand.nefacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI