Vremea în weekend. Meteorologii anunță ceață și minime negative

 

Vremea în weekend 10-11 noiembrie. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a anunțat prognoza meteo pentru weekend 10-11 noiembrie. Temperaturile continuă să fie mai ridicacte decât în mod normal în această perioadă. În weekend, România se v-a confrunta cu nori, ceață și minime negative.

Vremea in weekend 10-11 noiembrie. Meteo 10 noiembrie

Sâmbătă, în Sulina, Constanța, Iași, va fi ceață. În restul țării, vom avea cer variabil sau parțial noros. Va fi un senin în Râmnicu Vâlcea. În Sulina vom avea temperaturi cuprinse între 10 și 13 grade Celsius, în Constanța, între 10 și 15, 10 grade fiind temperatura minimă. În restul țării, vom avea temperaturi minime de 1-3 grade Celsius. Minimă negativă va fi la Sibiu, de -2 grade Celsius. Vom avea maxime de 14 grade în Iași, Botoșani, 13 grad în Cluj-Napoca, 15 în Craiova și Sibiu, 16 grade în București, Râmnicu-Vâlcea și Arad. 

Vreme extremă în noiembrie și decembrie! România, lovită de două furtuni din Atlantic și Mediterană

Vremea in weekend 10-11 noiembrie. Meteo 11 noiembrie

Duminică, cerul va fi mai mult noros în Iași și-n Constanța. Cu toate acestea remarcăm temperaturi minime mai ridicate decât sâmbătă, ceea ce anunță o zi mai plăcută din punct de vedere termic. Și temperaturile maxime vor fi mai ridicate cu câteva grade. 

Vreme foarte caldă până în decembrie. Prognoza meteo luna decembrie 2018

Temperaturile minime continuă să fie ridicate în Dobrogea, de 10 grade Celsius. Maxima din Constanța va fi de 16 grade, iar cea din Sulina de 13. În București vom avea temperaturi cuprinse între 7 și 17 grade Celsius. În Botoșani, vor fi temperaturi cuprinse între 4 și 13 grade Celsius. În Iași, vom avea temperaturi cuprinse între 7 și 14 grade Celsius. Minime de 3 grade Celsius vor fi înregistrate în Craiova, Râmnicu Vâlcea și Cluj Napoca. 0 grade vor fi în Sibiu, iar 4 în Arad. În ceea ce privește temperaturile maxime, vor fi 14 grade în Cluj Napoca, 16 în Sibiu și Craiova și 18 în Arad. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI