Antena Căutare

Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Vremea 12 noiembrie - 10 decembrie 2018

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Administratia Nationala de Meteorologie(ANM) a anunțat cum va fi vremea in perioada 12 noiembrie - 10 decembrie 2018.

Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie(ANM) a anunțat cum va fi vremea în perioada 12 noiembrie - 10 decembrie 2018.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF - Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată. Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

Vremea în săptămâna12 - 19 noiembrie 2018

Temperatura medie a aerului: Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă în regiunile sud-estice, iar în restul țării vor fi ușor mai ridicate.

Cantități de precipitații: Precipitațiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi deficitare în întreaga țară, cu un deficit mai pronunțat în regiunile sud-vestice, vestice și nord-vestice.

Vremea în săptămâna 19 - 26 noiembrie 2018

Temperatura medie a aerului: Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale ale săptămânii în regiunile vestice și ușor mai coborâte în rest.

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general deficitare, deficit ce va fi mai pronunțat în vestul și nord-vestul țării, dar există posibilitatea unui ușor excedent în regiunile sudice și sud-estice.

Vremea în săptămâna 26 noiembrie - 3 decembrie 2018

Temperatura medie a aerului: Temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele climatologice specifice perioadei

Cantități de precipitații: Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în acest interval

Vremea în săptămâna 3 - 10 decembrie 2018

Temperatura medie a aerului: Mediile valorilor termice se vor situa în jurul normelor climatologice pentru această perioadă

Cantități de precipitații: Există posibilitatea ca în regiunile sudice regimul pluviometric să fie ușor excedentar, iar în rest va fi apropiat de cel normal al săptămânii.

Vremea în weekend. Meteorologii anunță ceață și minime negative... Vremea 10 noiembrie. Prognoza meteo anunță soare și temperaturi ridicate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x