Antena Căutare

Vremea în weekend, 1-3 februarie 2019. Temperaturi de până la 20 de grade Celsius

Vremea in weekend, 1-3 februarie 2019. Prognoza meteo pentru weekend anunta temperaturi de pana la 20 de grade Celsius, izolat. Potrivit meteorologilor, in sud-est mai ales duminica temperaturile maxime urmand sa socheteze cu valori de 16-18 grade Celsius. Citeste prognoza meteo completa pentru weekend.

Vremea în weekend, 1-3 februarie 2019. Prognoza meteo pentru weekend anunță temperaturi de până la 20 de grade Celsius, izolat. Potrivit meteorologilor, în sud-est mai ales duminică temperaturile maxime urmând să șocheteze cu valori de 16-18 grade Celsius. Citește prognoza meteo completă pentru weekend.

Potrivit Vremea.ro, o vastă depresiune de sorginte atlantică ce va tranzita vestul Europei în următoarele zile va aduce în țara noastră printre cele mai ridicate valori termice din acest sezon rece, în sud-est mai ales duminică temperaturile maxime urmând să cocheteze cu valori de 16-18 grade Celsius, însă cu totul izolat nu sunt excluse a se înregistra și valori de până la 20 de grade. Amplasarea depresiunii în vestul continentului va face ca pe partea sa anterioară să fie advectat un aer tropical dinspre nordul Africii pe o traiectorie sud-vestică, țara noastră urmând să se afle în centrul abaterilor termice pozitive. Precipitațiile care vor cădea vor fi puține și exclusiv sub formă de ploaie, inclusiv la munte; acestea se vor semnala local în vest și în sud-vest, iar în prima parte a intervalului izolat și în sud-est.

ANM, prognoza meteo. Estimări temperaturi 1-7 februarie 2019

Vremea în weekend. Vremea 1 februarie 2019

Vineri, 1 februarie, vremea va fi în general închisă în cea mai mare parte a țării, însă câteva precipitații slabe se vor semnala doar local în vest și sud-vest, iar în prima parte a zilei și în regiunile sud-estice. Formă precipitațiilor va fi exclusiv lichidă peste tot, conform modelelor numerice rulate de ido.ro. Vântul va suflă slab până la moderat în sud-vest și în sud-est și mai mult slab în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 2 și 7 grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în nordul Transilvaniei), 6-11 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 3-8 grade în Moldova.

Vremea în weekend. Prognoza meteo 2 februarie 2019

Sâmbătă, 2 februarie, în vestul țării se vor semnala în mod local câteva ploi slabe, în timp ce în restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va suflă moderat în sud-vest, slab până la moderat în est și mai mult slab în restul regiunilor. Temperaturile maxime vor crește față de ziua precedentă în toată țară și se vor încadra în general între 6 și 11 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 8-13 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), 10-15 grade în Muntenia și Dobrogea și 5-10 grade în Moldova.

Vremea în weekend. Meteo 3 februarie 2019

Duminică, 3 februarie, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioada în toată țară, temperaturile care se vor înregistra la prânz urmând să fie mai degrabă specifice începutului de luna aprilie, potrivit prognozei Vremea.ro. Chiar și dimineață minimele termice vor fi pozitive inclusiv în depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil aproape peste tot, doar spre seară cu totul izolat în Banat fiind așteptate să cadă câteva ploi slabe. Vântul va suflă moderat în sudul Banatului și în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 8 și 13 grade în Transilvania și Maramureș, 11-16 grade în Banat, Crișana și Oltenia, 13-18 grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în estul Luncii Dunării) și 8-13 grade în Moldova.

ANM, avertizări meteo 1 februarie 2019. Cod GALBEN de vreme severă... ANM, prognoza meteo. Vremea în februarie 2019...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x