Antena Căutare

Vremea în weekend 24 -26 mai 2019. Află când scăpăm de ploi

Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru 24 - 26 mai anunta vreme in general instabila. Sunt anuntate ploi, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru 24 - 26 mai anunță vreme în general instabilă. Sunt anunțate ploi, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În acest sfârșit de săptămână sunt așteptate cantități de apă de 15-25 l/mp şi pe arii restrânse 35-40 l/mp. Temperaturile maxime vor înregistra o ușoară creștere.

Vremea 24 mai 2019

Vremea (24 mai 2019) va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane și submontane, unde înnorările temporar vor fi accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare în nord-vest și în zona Munților Apuseni, cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate.În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice își vor face apariția pe arii restrânse în special seara și în cursul nopții, cu precădere în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade Celsius.

Citește și: Vremea pe 3 luni în România: Ce anunță prognoza meteo pentru vara 2019: iunie, iulie, august

Vremea 25 mai 2019

Vremea continuă să fie instabilă și sâmbătă. Sunt așteptate precipitații în special în nordul, centrul și estul țării și local în zonele de deal și munte. Meteorologii anunță descărcări electrice, întensificări ale vântului și pe arii restrânse grindină. Izolat, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în regiunile extracarpatice, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 19 și 27 de grade Celsius, iar cele minime, între 8 și 16 grade Celsius.

Citește și: Vremea în București pe 7 zile. Ce anunță prognoza meteo ANM

Vremea 26 mai 2019

Duminică vremea se încălzește considerabil, iar precipitațiile devin tot mai puține. Cerul va fi în mare parte senin, cu înnorări trecătoare însoțite de descărcări electrice în zonele de deal și de munte. Vântul va sufla slab spre moderat, cu intensificări considerabile pe vârful munțlor. Duminică, 26 mai, vremea se anunță predominant frumoasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 și 29 de grade Celsius și minime de 9 și 18 grade Celsius.

Meteo 24 mai 2019. ANM: vreme severă și cantități de apă însemnate... Vremea 24 mai 2019. Vreme instabilă cu ploi în majoritatea zonelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x