Vremea 24 mai 2019. Vreme instabilă cu ploi în majoritatea zonelor

Vremea vineri, 24 mai 2019, se anunta capricioasa in majoritatea zonelor tarii. Potrivit meteorologilor, ploile torentiale au o probabilitate mai mare in nord-vest si in zona Muntilor Apuseni. Meteo 24 mai 2019.

Vremea vineri, 24 mai 2019, se anunță capricioasă în majoritatea zonelor țării. Potrivit meteorologilor, ploile torențiale au o probabilitate mai mare în nord-vest și în zona Munților Apuseni. Meteo 24 mai 2019.

Vineri 24 mai 2019, vremea va fi în general instabilă în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele montane și submontane, unde înnorările temporar vor fi accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Izolat, cu o probabilitate mai mare în nord-vest și în zona Munților Apuseni, cantitățile de apă înregistrate prin acumulare sau în intervale scurte de timp vor fi mai însemnate.În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar manifestări specifice instabilității atmosferice își vor face apariția pe arii restrânse în special seara și în cursul nopții, cu precădere în sud și sud-est. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în timpul ploilor, iar pe parcursul zilei, pe arii restrânse în sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade.

Citește și: Caniculă și furtuni! Ce anunță vremea pe trei luni în România: iunie, iulie, august 2019

Meteo 24 mai 2019. Vremea în România

Vremea în Iași, 24 mai.

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie cu descărcări electrice. Ploaia va continua și seara. Temperaturi maxime de 25 grade Celsius și minime de 14 grade Celsius.

Vremea în Buzău, 24 mai

De-a lungul zilei, vremea în Buzău va fi una calmă, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperaturi maxime de 20 grade Celsius și minime de 14 grade Celsius.

Vremea în Constanța, 24 mai

De-a lungul zilei, vremea în Constanța va fi una liniștită, cerul va fi senin doar dimineața, se va înnora pe timpul zilei și seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi. Temperaturi maxime de 21 grade Celsius și minime de 17 grade Celsius.

Vremea în Brașov, 24 mai

Cerul va fi preponderent noros pe parcursul acestei zile, va fi senin doar dimineața. După-amiază norii vor aduce și ploaie, iar această ploaie va continua și seara. Temperaturi maxime de 16 grade Celsius și minime de 11 grade Celsius.

Citește și
gabriela cristea imbracata in mov
Ce face Gabriela Cristea de când toată familia ei este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece cu fetele
Ce face Gabriela Cristea de când toată familia ei este infectată cu Covid-19. Prezentatoarea TV a dezvăluit prin ce trece cu fetele
Patrizia Paglieri, Francesco si Irina Fodor, la Asia Express - Drumul Imparatilor
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani
colaj de fotografii cu anamaria prodan
Din ce a făcut Anamaria Prodan cei mai mulți bani și în ce investește acum impresara
Din ce a făcut Anamaria Prodan cei mai mulți bani și în ce investește acum impresara
Mai multe articole

Vremea în Cluj, 24 mai

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturi maxime de 16 grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Vremea în Craiova, 24 mai

De-a lungul zilei, vremea în Craiova va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Temperaturi maxime de 21 grade Celsius și minime de 12 grade Celsius.

Vremea în Timișoara, 24 mai

Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer înnorat. În timpul zilei, acești nori vor aduce și ploaie. Această ploaie va continua și în timpul serii. Temperaturi maxime de 17 grade Celsius și minime de 13 grade Celsius.

Citește și: Vremea în București pe 7 zile. Ce anunță prognoza meteo ANM

Vremea în București 24 mai 2019

În intervalul menționat vor fi perioade – în special în după-amiaza zilei de vineri (24 mai) - în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, posibil, cantități de apă mai însemnate. Temperatura maximă, joi, 23 mai, va fi de 26...27 grade, iar vineri, 24 mai, de 23...24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 și 15 grade.

Surse: stirimeteo.com, celsium.ro, meteoromania.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri