Căutare Live

Vremea în weekend 5-7 aprilie. Prognoza meteo anunță zile răcoroase

Vremea în weekend 5-7 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță zile răcoroase și sunt așteptate să cadă doar ploi slabe locale în Banat, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, îndeosebi în cursul zilei de duminică. În restul teritoriului vremea va fi frumoasă.

Vremea în weekend 5-7 aprilie 2019. Prognoza meteo anunță zile răcoroase și sunt așteptate să cadă doar ploi slabe locale în Banat, Transilvania, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, îndeosebi în cursul zilei de duminică. În restul teritoriului vremea va fi frumoasă.

Cu toate că temperaturile vor înregistra o ușoară creștere, valorile termice rămân sub cele normale pentru aceasto perioadă. Cele mai ridicate temperaturi vor fi înregistrate în Crișana, Maramureșul și vestul Transilvaniei .

Vremea 5 aprilie 2019

Vineri vremea va fi frumoasă în majoritatea regiunilor țării, cu un cer variabil spre mai mult senin. Potrivit prognozelor Vremea.ro, numai cu totul izolat în sudul Banatului vor cădea câteva ploi slabe, mai ales după orele prânzului. Local în Transilvania și izolat în Moldova, Muntenia și Dobrogea dimineața se va mai semnala îngheț și local bruma, în depresiunile din estul Transilvaniei temperaturile minime urmând să mai coboare până spre -6…-4 grade Celsius. Vântul va sufla tare în Moldova, Bărăgan, Dobrogea și sudul Banatului, în câmp deschis rafalele urmând să atingă viteze de până la 60-70 de km/h. În restul teritoriului vântul va fi slab până la moderat, cel mult moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 16 și 21 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 18-23 de grade în Banat și Crișana, 15-20 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 13-18 grade în Moldova.

Meteo 6 aprilie 2019

Sâmbătă cerul va fi variabil în cea mai mare parte a țării, unele ploi slabe izolate fiind așteptate să cadă numai în Banat și în Crișana, iar spre seară și în zona Luncii Dunării. Vântul va sufla moderat spre tare în sudul și estul țării și slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 21 de grade în Transilvania și Maramureș, 19-24 de grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în Dealurile de Vest, conform vremea.ido.ro) și 14-19 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo 7 aprilie 2019

Duminică cerul se va înnora în majoritatea regiunilor, local urmând să se semnaleze ploi slabe. În vestul țării precipitațiile vor ajunge doar spre seară și vor cădea pe spații ceva mai restrânse. Vântul va sufla moderat în Moldova, Bărăgan și Dobrogea și mai mult slab în restul teritoriului. Maximele termice vor urca la prânz până spre 15-20 de grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 20-25 de grade în Crișana, 17-22 de grade în Banat și 12-17 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Sursa: vremea.ro

Vremea de Paște 2019 și de Florii. Ce anunță prognoza meteo aprilie 2019... Vremea se schimbă radical. Prognoza meteo de weekend, în București și în țară: Ploi și furtuni...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri