Live acumFilm: Prizonieri
Prime Time 20:00Antitalent

Vremea în weekend-ul 25 - 27 octombrie se va răci accentuat. Temperaturile ajung sub pragul înghețului

Vremea se va răci considerabil începând din weekend. Dacă până acum am avut parte de temperaturi peste normalul acestei perioade, începând de vineri valorile termice scad până la specificul lunii octombrie.

Vremea se va răci considerabil începând din weekend. Dacă până acum am avut parte de temperaturi peste normalul acestei perioade, începând de vineri valorile termice scad până la specificul lunii octombrie.

Vremea 25, 26, 27 octombrie 2019. Sfârșitul de săptămână aduce o maximă termică mai mică cu 10 grade, în comparație cu cea din timpul săptămânii. Toamna își intră în drepturi și a duce cu ea multă ceață și burniță pe arii extinse. La munte temperaturile de pe timpul nopții vor scădea sub pragul înghețului și va ninge.

Citește și: Prognoza meteo pe 30 de zile. Vremea pe o lună în România, 1-30 noiembrie 2019

Vremea în Muntenia

În weekend maxima va scădea de la 20 de grade Celsius la numai 12-13 grade, așadar vor fi valori mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an. Sunt șanse foarte mari să plouă în zilele de 26 și 27 octombrie.

Vremea în Oltenia

Vremea va fi plăcută în Oltenia în acest weekend urmând ca de săptămâna viitoare temperaturile să scadă. Minimele vor fi cuprinde între 12 și 14 grade și probabilitatea de cădere a ploilor va crește.

Vremea în Moldova

Și în Moldova temperaturile de vară vor fi date uitării pentru că se așteaptă maxime sub cele normale pentru această perioadă. Prin urmare, va fi frig în weekend-ul 26-27 octombrie, iar aceste temperaturi se vor menține până la începutul lunii noiembrie.

Vremea în Dobrogea

Pe litoralul românesc va fi plăcut la finalul acestei săptămîni, iar vremea urmează să se răcească de luni, 28 octombrie. Așadar, este ultimul weekend pe care românii îl mai pot petrece la malul Mării Negre.

Vremea în Banat

Vremea va intra într-un proces de răcire treptată, iar în weekend se vor înregistra în medie 11 grade Celsius. După cum se poate vedea temperaturile vor fi mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă din an. S-ar putea să cadă și precipitații în acest final de săptămână.

Vremea în Crișana

Spre finalul săptămânii temperaturile vor scădea cu cel puțin 10 grade Celsius, așadar va fi destul de frig. Variațiile de temperatură vor fi mici de la o noapte la alta ceea ce înseamnă că toamna își intră în drepturi depline.

Vremea în Transilvania

Dacă până acum temperaturile au fost mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în weekend ne așteptă frig și temperaturi care vor ajunge în jurul valorii de 8 grade Celsius. Minimele vor atinge 0 grade.

Vremea în Maramureș

Vremea se va răci treptat în acest weekend, iar săptămâna viitoare temperaturile vor scădea treptat. Maximele vor fi sub normalul acestei perioade din an și sunt șanse destul de mari să plouă.

Vremea la munte

Până în jurul datei de 27 octombrie vremea va fi plăcută, urmând ca de duminică să se schimbe brusc. Prin urmare, temperaturile vor scădea și spre finalul lunii media lor va coborî sub pragul de îngheț.

Citește și: Cum va fi iarna 2019-2020. Un director ANM a dezvăluit ce ne așteaptă! „În a doua parte a anotimpului…”