Antena Căutare

Vremea nu își mai revine! Vor fi PLOI PUTERNICE în următoarele ore. Zonele afectate

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o nouă atenționare nowcasting de Cod galben de ploi, valabilă în următoarele ore, în mai multe zone ale țării.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi, o nouă atenționare nowcasting de Cod galben de ploi, valabilă în următoarele ore, în mai multe zone ale țării.

Astfel, între orele 18.00 și 19.00 se vor semnala averse ce vor cumula 25-30 l/mp, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibile descărcări electrice în mai multe localități din județul Vâlcea.

Localitățile vizate sunt, potrivit ANM, Berbești, Alunu, Mateești, Grădiștea, Livezi, Sinești;
Județul Gorj: Târgu Cărbunești, Țicleni, Scoarța, Aninoasa, Bengești-Ciocadia, Vladimir, Dănești, Bustuchin, Roșia de Amaradia, Prigoria, Logrești, Stejari, Dănciulești, Albeni, Bumbești-Pițic, Săulești, Licurici, Căpreni, Berlești, Jupânești, Alimpești, Săcelu, Hurezani, Bărbătești.

De asemenea, până la ora 18.30, va fi valabilă o atenționare de Cod galben de ploi în județul Brăila: Șuțești, Mircea Vodă, Galbenu, Jirlău, Surdila-Găiseanca, Vișani, Gradiștea, Surdila-Greci, Făurei.

Aici se vor semnala averse ce vor cumula local 25...30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Este posibil să apară și grindină de mici dimensiuni.

Tot până la ora 18.30, sub Cod galben de ploi de va afla și județul Dâmboviţa, cu localitățile: Titu, Dragodana, Răcari, Văcărești, Lungulețu, Mătăsaru, Gura Șuții, Odobești, Braniștea, Uliești, Mogoșani, Conțești, Nucet, Sălcioara, Produlești, Costeștii din Vale, Raciu, Perșinari, Cornățelu.

În această zonă se vor semnala averse ce vor cumula local 25...30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Atenționare de ULTIMĂ ORĂ! Este Cod GALBEN de PLOI în mai multe județe... VREMEA, din nou la extreme. Prognoza meteo pentru două săptămâni nu aduce veşti bune: caniculă, ploi şi vijelii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x