Antena Căutare

Vremea se răcește! Meteorologii anunţă variaţii extrem de mari de temperaturi

Una caldă, una rece. Meteorologii anunţă variaţii extrem de mari de temperaturi de pe-o zi pe alta. Dacă astăzi a fost aproape vară, mâine maxima abia va atinge în unele zone valori de 7-8 grade celsius. Cauza - spun specialiştii - este valul de aer polar de care am avut parte aproape săptămânal în această perioadă.

În mijlocului lui aprilie, avem temperaturi de început de vară. Cele 25 de grade celsius ne fac să ne gândim la vacanţă sau măcar la o plimbare prin parc. Cu toate astea, din cauza restricţiilor, profităm de ele.

Oamenii reuşesc să îmbine totuşi utilul cu plăcutul. Drumul spre serviciu a devenit o plăcere după măsurile de izolare impuse în pandemie.

Vânt puternic și ninsori, în mijlocul lunii aprilie, în România! Când intră în vigoare avertizarea de vreme rea și care sunt zonele afectate

Mâine, maxima abia va atinge 7 grade celsius. Frigul îi îngrijorează pe agricultori, care se tem să nu le îngheţe culturile.

Meteo 14 aprilie 2020: Cerul va fi în mare parte înnorat şi local se vor semnala precipitaţii slabe

Meteorologii spun că vremea este normală pentru această perioadă.

SINCRON SIMONA CĂPŞUNĂ, meteorolog Observator

"În următoarele zile vor fi diferenţe de peste 10 grade Celsius în numai 24 de ore, iar schimbul de mase de aer complet diferite determină şi intensificări puternice ale vântului. Rafalele de peste 55 km/h vor conduce la amplificarea senzaţiei de frig în cea mai mare parte a ţării. În plus, ploile vor apărea în majoritatea regiunilor"

La deal şi la munte aproape că se întoarce iarna. Sărbătorile vin cu veşti bune.

România, lovită de un val de aer rece! Unde se va face frig și unde sunt anunțate ploi, în următoarele zile

Cu cât ne apropiem de Paşte, vremea se va încălzi rapid, temperaturile vor depăşi valorile normale şi vor trece de 20 de grade în sudul ţării.

La începutul săptămânii viitoare, meteorologii spun că va ploua în aproape toată ţara.

Vânt puternic și ninsori, în mijlocul lunii aprilie, în România! Când intră în vigoare avertizarea de vreme rea și care ... Ninge ca-n povești, de ore bune, în nordul țării. Iarna s-a întors în România, în Săptămâna Mare a Paștelui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x