Antena Căutare

Vremea se schimbă radical! ANM a emis un cod galben de vânt puternic și ploi - Harta zonelor afectate

ANM a emis o avertizare meteo de tip cod galben pentru intervalul 12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie, ora 10. Potrivit prognozei meteo, vremea va fi severă în zona de munte și sudul Banatului, dar și în sud-vestul României.

Vremea se schimbă radical! ANM a emis un cod galben de vânt puternic și ploi - Harta zonelor afectate
ANM, cod galben de vânt și ploi

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o avertizare cod galben de vânt puternic începând cu ora 16. O altă infomare meteo anunță ploi în general moderate cantitativ în sud-vestul țării

Vântul puternic va sufla în intervalul 12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie, ora 10.

În intervalul menționat, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80...90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h. În zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60...65 km/h.

Notă: intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h.

Meteo: de miercuri, 13 noiembrie încep ploile

Informarea meteorologică anunță ploi în general moderate cantitativ în sud-vestul țării. ANM anunță că acest fenomen va avea loc în intervalul 13 noiembrie, ora 08 – 14 noiembrie, ora 18.

Din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie și până în seara de joi, 14 noiembrie în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25...30 l/mp și izolat peste 40­­ l/mp.

Citește și:

Vremea 11-17 noiembrie 2019. Când vine frigul și ce temperaturi se vor înregistra în următoarea perioadă

Anomalie meteo în România! Vineri, temperaturile vor atinge un prag îngrijorător. Specialiștii trag un semnal de alarmă: „Indiscutabil, avem de-a face cu...”

Se strică vremea! Cod portocaliu de vânt puternic, în mai multe județe din țară. Zonele în care vântul va bate cu 140 km... ANM, prognoză meteo specială pentru București. Vremea se strică și vin ploile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x