Antena Căutare

Ninsori și ger puternic săptămâna asta. Prognoza meteo 24-30 decembrie

Zăpezi mari și temperaturi -12 grade săptămâna viitoare. Prognoza meteo 24-30 decembrie. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în săptămâna  24-30 decembrie.

Ninsori și ger puternic săptămâna asta. Prognoza meteo 24-30 decembrie
prognoza meteo saptamana viitoare 24-30 decembrie

Ninsori și ger puternic săptămâna viitoare. Prognoza meteo 24-30 decembrie. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în săptămâna 24-30 decembrie. Sunt prognozate minime de -12 grade Celsius la munte, ninsori și lapoviță. Cum va fi vremea de Crăciun, de Sfântul Ștefan, în țară, la munte și la București.

Meteo 22 decembrie. Cum va fi vremea sâmbătă în România

Prognoza meteo săptămâna viitoare 24-30 decembrie. Vremea în București

Luni, 24 decembrie, vremea la București va fi mohorâtă și rece, cu ploi înghețate pe tot parcursul zilei. În restul săptămânii, soarele își va face apariția, iar temperaturile mai scad. Cu toate acestea nu sunt așptate ninsori, lapoviță sau ploi. Temperaturile maxime și minime de săptămâna viitoare se vor încadra între 6 grade Celsius și - 5 grade Celsius.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 24-30 decembrie. Vremea la munte

La munte, ziua de luni, Ajunul Crăciunului, va debuta cu lapoviță și ninsori, dar și cu temperaturi scăzute. Pe parcursul săptămânii, valorile termice se vor încadra între - 1 grade Celsius și -12 grade Celsius. Sunt aștepatate ninsori, în prima și ultima zi din săptămână.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 24-30 decembrie. Vremea în România, în Ajun

Potrivit vremea.ro, Luni, în Ajunul Crăciunului, vremea va fi deosebit de caldă în sudul țării, însă prognozele arată că în nord va intra în altitudine un aer ceva mai rece dinspre zonă scandinava. Sunt semnalate ploi, și lapovite și ninsori pe arii relativ extinse în Transilvania, Maramureș și nordul Moldovei. În vestul Munților Apuseni și în nord-vestul Carpaților Orientali cantitățile de apa vor fi mai însemnate și se va depune un strat de zăpada de până la 15-20 de centimetri. Unele precipitații sub formă de ploaie vor ajunge spre seară local și în sudul și estul țării, însă vor fi slabe cantitativ.

Vântul va suflă moderat în cea mai mare parte a țării, cu unele intensificări temporare la tare în nordul Moldovei și pe crestele montane înalte. Maximele termice vor urcă până spre 0-5 grade în Transilvania și Maramureș, 4-9 grade în Banat și Crișana, 9-14 grade în Oltenia, 5-10 grade în Muntenia și Dobrogea și 2-7 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate în extremitatea nordică a regiunii.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 24-30 decembrie. Vremea în România, în prima zi de Crăciun

Marți, în prima zi de Crăciun, vremea se va ameliora că aspect în toată țara, dar se va răci ușor. Precipitații slabe (predominant sub formă de ninsoare) vor mai cădea local în Transilvania, Maramureș, Crișana și nordul Moldovei. Vântul va suflă slab până la moderat în estul extrem al teritoriului și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei), 0-5 grade în Banat și Crișana, 3-8 grade în Oltenia și -1…4 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 24-30 decembrie. Vremea în România a doua zi de Crăciun

Miercuri, în a două zi de Crăciun, va mai ninge slab sau va fulgui izolat în Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei, în restul regiunilor cerul urmând să fie variabil. Vântul va suflă slab până la moderat în majoritatea regiunilor țării, cel mult moderat în nordul Moldovei și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între -2 și 3 grade în Transilvania și Maramureș, 1-6 grade în Banat și Crișana și 3-8 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova. Cele mai ridicate valori sunt în sudul Olteniei.

Prognoza meteo săptămâna viitoare 24-30 decembrie. Vremea în România de Sf Ștefan

Joi (de Sfântul Ștefan) se vor menține condițiile pentru producerea unor ninsori slabe local în Transilvania, Maramureș și în Moldova, în restul regiunilor țării precipitațiile urmând să se semnaleze cu totul izolat (și vor fi sub formă de lapoviță și ploaie). Vântul va sufla moderat spre tare în Moldova, Bărăgan și în Dobrogea și slab, cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi situate în general între -3 și 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana (cu cele mai ridicate valori așteptate în județul Timiș), 5-9 grade în Oltenia, 1-6 grade în Muntenia și Dobrogea și -2 până la 3 grade Celsius în Moldova.

sursa.vremea.ro

Vremea 24 decembrie. Prognoza meteo anunță ploaie înghețată și ninsori... Cod galben de burniță și polei. Alertă de ninsori și viscol în toată România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x