Antena Căutare

A opta ediție „Next Star”, debut în forță! Basarabeanca Nancy Sandu, o adevărată stea de peste Prut! Chiar este o „mini” Whitney Houston cu o vioară!

În cea de-a opta ediţie a sezonului 7 "Next Star", Nancy Sandu a cântat melodia interpretată de Whitney Houston - I Will Always Love You.

În cea de-a opta ediţie a sezonului 7 "Next Star", Nancy Sandu a cântat melodia interpretată de Whitney Houston - I Will Always Love You. La numai 14 ani, basarabeanca Nancy Sandu, chiar este o stea de peste Prut!

O „mini” Whitney Houston! pe scena „Next Star”: micuța interpretă a avut o interpretare de excepție, iar vocea ei i-a cucerit pe jurații emisiunii și pe telespectatori! În plus, la un moment dat, în timpul reprezentației, Nancy a impresionat pe toată lumea cu acorduri de vioară!

„Asta da surpriză plăcută!”, a spus jurata Alina Eremia despe talentata fată din Petrunea - Glodeni (Moldova)!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „NANCY”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

O fetiță-clovn și o fetiță-burlan vin cu două numere speciale, pe scena de la “Next Star”... Dumnezeule, ce mișcări amețitoare și câtă energie! Mara Nechifor, număr senzaţional de street dance pe scena Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x