Căutare Live

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star.

Antena 1

Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon Next Star fiind lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional.

Citește și: Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor

Talent show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane peste 1.1 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23.19, şi a condus clasamentul audienţelor la nivelul aceluiaşi public cu un rating mediu de 4.7 şi 18% cota de piaţă. Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, finala Next Star conducând aici topul audienţelor cu un rating mediu de 4.1 şi 17.1% cota de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de Pro Tv, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3.1 puncte de rating şi 13% cota de piaţă.

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul zece

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoţinat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star.

După 8 ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final și unul dintre ei a fost desemnat marele câștigător.

Citește și: Next Star 2021. Cum se votează câștigătorul pentru Finala de Popularitate a sezonului 10

Dintre toți cei 8 concurenți (singur sau în echipă) Școala Recea a fost desemnată ca fiind marele câștigător al acestui sezon Next Star.

Finala a fost una senzațională, plină de clipe de „Îl avem, da, trofeul Next Star. V-ați făcut treaba: Loredana, Ștefan Bănică, Dorian. Acum e treaba celor care ne privesc la televizor. Îi știți, i-ați adus în finală. Start Vot”, a fost anunțul lui Dan Negru, iar din acel moment a fost doar o chestiune de timp până să se anunțe marele câștigător.

Finala Next Star 2021. Cine a câștigat sezonul 10. Școala Recea și elevii ei au convins publicul cu talentul lor... Maria Ene este câștigătoarea Finalei de Popularitate Next Star sezonul 10, la Antena 1. Finala, lider de piaţă...
Ultimele știri
x