Antena Căutare

Alex Pirvu a cantat alaturi de Mihai Gadea si fiica lui

Mihai Gadea a venit pe scena “Next Star” alaturi de fiica sa, Karina, pentru a sustine cazul lui Mihai si al Biancsi, doi frati crescuti de bunica lor.

Mihai Gadea a venit pe scena “Next Star” alaturi de fiica sa, Karina, pentru a sustine cazul lui Mihai si al Biancsi, doi frati crescuti de bunica lor.

Cei doi copii nu ii pot avea aproape pe parintii lor, asa ca locuiesc impreuna cu bunica, iar aceasta nu poate sa le ofere pre multe. Mihai si Bianca nu se bucura de mese imbelsugate precum alti copii, iar in platoul emisiunii au avut ocazia sa manance pentru prima data ananas.

Alături de realizatorul emisiunii “Sinteza zilei” a cantat si Alex Pirvu, baietelul nevazator din Pitesti care a uimit cu prestatia lui de la "Next Star". Cei trei au interpretat piesa "Let it snow" si au ridicat sala şi juriul în picioare.

Pentru ca micuta Bianca merge la scoala anul viitor, a primit un ghozdanel special. Pe langa faptul ca a fost semnat de o multime de vedete, a fost umplut si cu 9.000 de lei, pentru cei doi frati si bunica lor.

Stefan Coman s-a luptat in miscari de dans cu Mos Craciun... "Sanie cu zurgalai": Cornelia si Ingrid au fost cele mai populare fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x