Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, felicitată de fani pentru noua piesă: „ Mulțumesc din suflet pentru cadoul aceasta minunat. E perfectă. O iubesc. Îmi place clipul,versurile tot!”

După ce a lansat noua piesă,  ”Îmbrăcați sau goi”, Alina Eremia, jurata „Next Star”, a fost  felicitată de sute de fani. Mesajele primite sunt emoționante.

După ce a lansat noua piesă, ”Îmbrăcați sau goi”, Alina Eremia, jurata „Next Star”, a fost felicitată de sute de fani. Mesajele primite sunt emoționante.

„ Mulțumesc din suflet pentru cadoul aceasta minunat. E perfectă. O iubesc. Îmi place clipul, versurile tot!”, „Ești fenomenală. Te iubesc. Îți mulțumesc că exiști”, „Felicitări, Alina!!! ❤❤❤ Ești minunată, la fel și piesa!” - i-au scris admiratorii.

După ce cucerit topurile muzicale cu hituri, Alina Eremia și-a surprins din nou ascultătorii. Este vorba de un featuring cu trupa Vunk, alături de care a filmat de zor pentru videoclipul piesei ”Îmbrăcați sau goi”, clip ce tocmai a fost lansat! Piesa este una de dragoste și îmbină perfect candoarea Alinei cu stilul rock al băieților de la Vunk.

Rezultatul final, unul previzibil, este extraordinar, iar dacă nu ai ascultat-o încă, e vremea să dai PLAY!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x