Antena Căutare

Alina Eremia, jurata „Next Star”, le-a arătat-o tuturor pe una dintre cele mai bune prietene. Fanii: „Tu ești mai frumoasă”!

Jurata din emisiunea „Next star“, Alina Eremia, ne cucerește și recucerește cu fiecare apariție. Nici de data asta, nu a fost mai prejos, ba, mai mult, ne-a arătat-o și pe Sânziana, una dintre cele mai bune prietene. 

Jurata din emisiunea „Next star“, Alina Eremia, ne cucerește și recucerește cu fiecare apariție. Nici de data asta, nu a fost mai prejos, ba, mai mult, ne-a arătat-o și pe Sânziana, una dintre cele mai bune prietene.

Nu știm dacă „Vorbele pe dos” au avut exact efectul invers asupra divei, însă fericirea i se citește pe chip. Nici Sânzi, o bloggeriță de beauty extrem de cunoscută, nu a reușit să o eclipsese pe jurata de la „Next Star”. Cel puțin așa au asigurat-o fanii pe artistă.

„Tu ești mai frumoasă”!, i-au scris ei Alinei.

Proiecte muzicale, videoclipuri, un iubit care o susține în tot ceea ce face, precum și prieteni adevărați aproape. Cam așa s-ar rezuma existența uneia dintre cele mai iubite artiste de la noi: Alina Eremia!

Cele două sunt legate de o prietenie sinceră, Sânzi fiind alături de Alina în orice moment important!

Alina Eremia, jurata „Next Star”, se răsfață ca o regină în vacanță! „Ciao,ragazzi!”... Mircea Eremia și Lidia Buble, o nouă colaborare? Fanii: „Frumoșilor, vă pup! Ce hit ne pregătiți?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x