Next Star

Ne revedem în curând!

Alina Eremia nu este niciodată singură, alături de ea este mereu un băiat. Întotdeauna, același!

 
+2 click pentru
galerie

Alina şi Mircea Eremia sunt cei mai uniţi fraţi din showbiz. Petrec mai tot timpul împreună, fie că e vorba de concerte sau de timpul liber. Şi nu doar la distracţie îi găsim împreună, ci şi atunci când unul dintre ei are nevoie de ajutor.

Jurata emisiunii „Next Star” e sora mai mare pentru Mircea, dar și cea mai bună prietenă a artistului care frânge mii de inimi!

Frații Eremia se înțeleg perfect și sunt un exemplu pentru ceilalți: amândoi sunt frumoși, celebri, muncesc pe rupte și își concretizează fiecare vis.

Alina este una dintre cele mai iubite cântărețe ale României și fratele ei i-a urmat exemplul. Nu o dată le-au dezvăluit fanilor că fac cea mai bună echipă și că se sprijină necondiționar.

Cum vi se pare fotografia cu cei doi?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Next Star, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/next-star/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Next.Star.Antena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NextStarA1.

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/ponVkm, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe