Antena Căutare

Raisa Ștefan a adus lacrimi în ochii juraților. Fetița are o poveste de viață tulburătoare, dar talentul o va transforma în stea!

Raisa Ștefan este o fată superbă din localitatea Ovidiu. La numai 12 ani, Raisa a trăit momente greu de suportat chiar și pentru un adult. Dar pasiunea ei pentru muzică i-a adus lumina și în cele mai întunecate momente. Ea a cântat melodia "Poartă-mă".

Raisa Ștefan a adus lacrimi în ochii juraților. Fetița are o poveste de viață tulburătoare, dar talentul o va transforma în stea! Galerie
next star

Raisa Ștefan este o fată superbă din localitatea Ovidiu. La numai 12 ani, Raisa a trăit momente greu de suportat chiar și pentru un adult. Dar pasiunea ei pentru muzică i-a adus lumina și în cele mai întunecate momente. Ea a cântat melodia "Poartă-mă".

Raisa a urcat pe scenă și a spus că își dorește să fie un exemplu pentru toți copiii abuzați care urmăresc emisiunea Next Star: „Cel mai tare m-a afectat când vedeam că tatăl meu îi făcea rău mamei. Sunt niște momente grele, la care nu vreau să mă mai gândesc”, și amintit, cu lacrimi în ochi, micuța artistă.

Raisa Ștefan a adus lacrimi în ochii juraților. Fetița are o poveste de viață tulburătoare, dar talentul o va transforma în stea!

next star

Momentul ei i-a impresionat profund pe jurați. Pepe a fost cel mai entuziasmat, spunând:

„Super voce! E ce trebuie, e pachet complet! Văd în ea un potențial fantastic! Are toate calitățile pentru a deveni o supervedetă. Eu o văd un fel de Antonia”

La-la-la! Sara Roman a fost o bombă de atitudine pe scenă! „M-am întâlnit cu zâna măseluță, a zis că o să-mi poarte noro... Teatru fără cuvinte la Next Star! Victoria Art Jr fac spectacol senzațional pe scenă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x