Antena Căutare

“Am stat o noapte în genunchi, lângă pătuțul lui şi atunci l-am cunoscut pe Dumnezezeu”. La doar 12 ani, Alex Ionescu se poate declara un învigător! Își poate pierde memoria oricând, însă și-a jucat rolul excepțional

La cei 12 ani ai săi, se poate spune că Alex Ionescu este trecut prin viaţă. Primii trei ani din viaţă aproape şi i-a petrecut în spital, sub atenta îngirjire a mamei sale, care nu s-a despărţit nicio clipă de el.

La cei 12 ani ai săi, se poate spune că Alex Ionescu este trecut prin viaţă. Primii trei ani din viaţă aproape şi i-a petrecut în spital, sub atenta îngirjire a mamei sale, care nu s-a despărţit nicio clipă de el.

Băiatul s-a născut cu picioarele strâmbe şi, la doar trei zile după ce a venit pe lume, medicii i le-au pus în gips. Iar de atunci veştile rele au început să macine familia Ionescu. Părinţii au aflat că Alex se născuse cu rinichii malformați, atrofiaţi şi că la un moment dat va trebui să facă dializă.

A fost un şoc pentru mine, atunci. Şi pentru mine şi pentru soţ. Nu mă aşteptam la asta. (…) Mi-am pierdut cunoştinţa. Am căzut jos, mi s-au înmuiat picioarele”, a mărturisit mama lui Alex.

Medicii nu îi mai dădeau nicio şansă iar şocul a fost atât de puternic, încât aceasta şi-a pierdut o parte din memorie. “Nu voiam să îl pierd. El este sufletul şi inima mea. Totul”.

Distruşi de durere, părinţii au ajuns la spitalul Fundeni din Bucureşti, implorând medicii să îi salveze copilul.

Am stat o noapte în genunchi lângă pătuţul lui şi atunci l-am cunoscut pe Dumnezezeu. Şi am început să mă rog… Şi de dimineaţă a venit domnul doctor, i-a făcut analize. Obişnuia să îi facă în fiecare dimineaţă. La două ore, mi-a dat răspunsul, că este pe o scară mai bună”, povesteşte printre lacrimi mama lui Alex.

Şi chiar de ziua de naştere a acesteia, i-a donat copilului său o parte din rinichi: “I l-am dăruit cu tot sufletul meu şi nu-mi pare rău. Alex e bine!

Însă, din păcate, Alex este nevoit să ia un anumit tip de medicamente care îi protejează rinichiul, dar care îi afectează creierul. Mai exact, îi atacă memoria şi măduva osoasă.

Este pasionat de fotbal, însă contactul cu mingea îi aduce dureri groaznice. Alex are nevoie de o operaţie la şold, o salvare pentru următorii ani.

În această seară, puştiul a venit pe scena Next Factor pentru a demonstra că nimic nu este imposibil. S-a prezentat în faţa juraţilor, bazându-se tocmai pe memoria sa. Şi nu oricum, ci alături de actorul Andrei Duban.

Deşi își poate pierde oricând memoria, din cauza gravelor probleme de sănătate pe care le are, Alex a învățat pe de rost textul pentru scheciul pe care l-a jucat cu atâta dăruire şi pasiune.

Fiecare replică rostită pur şi simplu te face să îl crezi pe cuvânt. Are stofă, asta este clar! O viitoare carieră în actorie i s-ar potrivi mănuşă, iar juraţii nu au avut nimic de obiectat. Numai laude!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „ALEX”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani".

Together Dance, elemente de gimnastică, contorsionism și dans, într-un show de neuitat. Micuții pirați au invadat scena... "Eşti muzicant. Eşti bun, eşti valoros şi vei evolua". Cătălin a făcut minuni cu acordeonul, alături de cei do...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x