Antena Căutare

Amalia face vocalize cu Carlos Sacalul! Si e... aproape perfecta

Are o poveste de viata cutremuratoare. Si o voce la fel. A trait o drama, ce greu poate fi povestita, fara sa curga multe lacrimi. Amalia este un exemplu, la cei 12 ani ai sai


Are o poveste de viata cutremuratoare. Si o voce la fel. A trait o drama, ce greu poate fi povestita, fara sa curga multe lacrimi. Amalia este un exemplu, la cei 12 ani ai sai.

Dar sa nu ne intristam. Asa ca va spunem repede ca are un caine pe care il cheama Carlos Sacalul, care a ajuns si in platoul Next Star. Mai ales, ca exerseaza impreuna.

Mai mult, Amalia si animalul sau de companie au fost in Franta impreuna, la rudele adolescentei care locuiesc acolo. Si care i-au facut o surpriza uriasa: au incurajat-o si aplaudat-o, prin Skype, chiar cand a intrat pe scena.

Ne-a aratat ca vocalizele cu Carlos Sacalul nu au fost in zadar: a interpretat Perfect a lui Pink. Si a fost... aproape perfect!

A speriat juriul cu un sarpe, dar l-a cucerit cu o voce minunata! Ea este Carla Batoanca... Nici Barbara Streisand nu ne-ar fi impresionat mai tare! Raluca a castigat a XI-a editie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x