Antena Căutare

Andreea Berecleanu le-a deschis calea catre o cariera in pantomima! Catalina si Ioana, moment unic la Next Star

Vin din Craiova, practica scrima, au zeci de medalii si premii, insa e prima oara cand apar la televizor

In varsta de 11 ani, cele doua pustoaice fac cinste Olteniei, dar si Romaniei in strainatate datorita premiilor castigate de-a lungul timpului. Daca Ioanei ii plac drumetiile prin muntii tarii, Catalina viseaza sa fie balerina, insa amandoua au in comun "teatrul mut" sau pantomima.

Cele doua pustoaice au avut parte de o mare surpriza. Andreea Berecleanu le-a dat, direct din platoul Observatorului, o veste buna: cursuri gratuite de pantomima oferite de Dan Puric. “Echipa Observator este alaturi de valorile nationale cunoscute, dar si de cele aflate in umbra. Mai mult decat atat, intotdeauna am scos in evidenta talente, cu atat mai mult cu cat vorbim de tinere talente. Dan Negru mi-a povestit despre cele doua fetite si n-am stat pe ganduri. Iar bucuria pe care am oferit-o mi-a facut ziua frumoasa. Ca parinte, in primul rand”.

Pe ritmuri alerte, fetele reusesc un moment de neuitata la "Next Star". "Au avut toate elementele: muzica buna, dans, mima, actorie", spune incantat Pepe, in timp ce Vasile Murariu a tinut sa se ridice si sa le aplauze indelung.

Justin Bieber al Moldovei, concurentul pe care l-a "adoptat" Pepe... Catinca Popa, ingerul cu voce de aur, a cantat fado, la "Next Star"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x