Antena Căutare

Așa ceva doar la televiziunea chineză de stat mai vezi. Mini Vogue, trupa care a adus frumusețea Asiei în platoul Next Star!

Eleganță, stil, rafinament și mai ales sincronizare. Aceasta este fraza care ilustrează perfect momentul oferit de micuțele dansatoare din Prahova, care au smuls ropote de aplauze din juriu, dar și din public

Eleganță, stil, rafinament și mai ales sincronizare. Aceasta este fraza care ilustrează perfect momentul oferit de micuțele dansatoare din Prahova, care au smuls ropote de aplauze din juriu, dar și din public.

N-au lipsit nici evantaiele și costumele tradinționale pentru o explozie de culoare și muzică de zile mari. Jurații au rămas fără cuvinte, iar spectatorii au privit atent fiecare mișcare pe care micuțele „chinezoaice” le-au făcut.

Prestație perfectă și apreciri pe măsură pentru unul dintre cele mai exotice momente văzute vreodată pe scena Next Star.

A venit de peste Prut să devină noua stea a muzicii românești. Nicki Minaj, uită-te la Iulia cum se face!... Un concurent dulce-dulce... Junior-chef-ul Andrei Maria a venit să cucerească marele premiu și la „Next star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x