Antena Căutare

Băiatul-orchestră, Tudor Boloca, știe să cânte la nouă instrumente! Moment extraordinar pe scena „Next Star”!

Tudor Boloca are 13 ani, vine din Suceava, şi este pregătit să impresioneze juriul ”Next Star”, sezonul 7.

Tudor Boloca are 13 ani, vine din Suceava, şi este pregătit să impresioneze juriul ”Next Star”, sezonul 7.

Toată lumea era curioasă să vadă LA CÂTE INSTRUMENTE cântă Băiatul-orchestră! Numărătoarea s-a oprit la nouă... Printre acestea, fluierul, ocarina, cimpoiul și saxofonul. Cum are numai 13 ani, Tudor are toate șansele să mai învețe în timp și misterele altor instrumente!

Pe scena „Next Star”, le-a arătat tuturor cât bine știe să cânte la șapte instrumente de suflat. Pentru că este un mare admirator al interpretului de muzică populară Gelu Voicu și pentru că visul său este să cânte o melodie în duet cu acesta, echipa “Next Star” i-a pregătit tânărului concurent o mare surpriză: i l-a adus alături, pe scenă, pe cunoscutul artist.

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „TUDOR”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Trupa de fetiţe UNEFS, dans de excepţie pe scena Next Star! Juriul a rămas MASCĂ, iar costumașele roz le-a purtat noroc!... Dorian Popa s-a transformat într-un ponei: “Trebuie să fii călăristă pentru prima dată în seara asta. Așa că hai, urcă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x