Antena Căutare

Câştigătorul Next Star, Omar Arnaout, a primit o nouă propunere de a lucra în televiziune

Marele câştigător al primului sezon Next Star, Omar Arnaout, băieţelul de doar 12 ani, a primit aseară o nouă propunere de a lucra în televiziune.

Marele câştigător al primului sezon Next Star, Omar Arnaout, băieţelul de doar 12 ani, a primit aseară o nouă propunere de a lucra în televiziune.

Invitat alături de colegii săi de la Next Star, Vanessa, Elena, Alex Pârvu şi Catinca în emisiunea lui Mihai Gâdea, într-o ediţie de colecţie, dedicată copiilor eroi ai României, Omar i-a înduioşat pe toţi cei aflaţi în platou cu vorbele sale frumoase, adresate unor copii şi unor oameni cu care viaţa nu a fost deloc blândă. Le-a studiat în cele mai mici detalii gesturile din platou, subliniind emoţia acestora, fapt ce l-a făcut pe Mihai să-i propună: „Omar, nu vrei să te faci analist la mine la emisiune?”

Alături de Omar, au fost aseară şi Vanessa, câştigătoarea celui de-al doilea sezon Next Star, Elena , câştigătoarea finalei de popularitate de la Next Star, Catinca, micuţa care a ridicat juriul în picioare cu o interpretare de excepţie, dar şi Alex Pârvu, concurentul nevăzător despre care Mihai spune mândru că este unul dintre eroii lui: „Am cântat cu el şi toată viaţa mea va fi legată de acest copil”.

Dan Negru le dă din nou întâlnire telespectatorilor joia aceasta, de la 20:30, cu o nouă ediţie a îndrăgitului show Next Star, la Antena 1.

Omar și Vanessa, primii câștigători de la ”Next Star” i-au susținut pe copiii eroi, la ”Sinteza zilei”... PREMIERĂ! Maria Cârneci a adus la Neatza "Povestea lăutarului"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x