Antena Căutare

Corul “Bravissimo” a câștigat cea de-a treia ediție “Next Star”, iar Pepe a acordat cel de-al doilea Golden Star al sezonului

Corul “Bravissimo” a câștigat aseară cea de-a treia ediție a show-ului “Next Star”, prezentată de Dan Negru, și s-a calificat în marea finală a celui de-al nouălea sezon.

Cei 44 de copii, cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, care formează corul “Bravissimo”, i-au impresionat cu vocile lor pe cei trei jurați, Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa, aceștia acordându-le cel mai mare punctaj al serii.

Pe lângă faptul că au combinat multe stiluri muzicale, vocile, armonia, chimia dintre ei au fost absolut fantastice. După părerea mea, nu se putea ca ei să nu câștige”, spune Lidia.

Ei pot cânta orice, pot face show. O să auzim de ei mult timp de acum înainte”, e de părere Pepe.

De altfel, Pepe a acordat sâmbătă seara și cel de-al doilea Golden Star al sezonului. Acesta i-a revenit Alexiei (12 ani), din București, care a făcut o demonstrație de rezolvare rapidă a cubului Rubik senzațională. Golden Star-ul pe care l-a primit aseară o califică pe Alexia direct în marea finală a sezonului.

A fost o seară spectaculoasă, plină de emoție, sâmbătă, la “Next Star”, în care copii talentați din toată țara au venit să arate ce știu ei mai bine să facă.

Demonstrație de rezolvare a cubului Rubik, muzică, jonglerii, gimnastică aerobică, dans modern, desen pe nisip, umor și dans pe hoverboard, toate și-au găsit locul pe scena celui mai îndrăgit talent-show pentru copii. Concurenții l-au avut și de această dată alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, care le-a aflat poveștile, i-a încurajat înainte să apară în fața juraților și le-a aflat primele impresii, imediat ce au coborât de pe scenă.

A fost o seară minunată creată de copii și sunt sigur că pe fiecare dintre ei îi vom revedea pe marile scene”, spune Pepe.

Cine sunt următorii copii talentați care vor urca pe scena show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 7 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Ei au fost CEI MAI BUNI în seara asta! Bravissimo, merge în MAREA FINALĂ Next Star!... Lidia Buble, îngrozită pe platourile de filmare la “Next Star”: “Lăsați-mă, că mor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x