Antena Căutare

”Dacă-aș fi știut ce mă așteaptă!” Lidia Buble, lacrimi de disperare, după ce a fost tăiată în două, într-un număr de magie. Cum s-a terminat momentul?

Ediția specială de 1 Decembrie o aduce pe Lidia Buble în pragul disperării. Artista face echipă cu Ștefan Luncanu, un puști de 15 ani, care reușește să o bage în sperieți pe vedetă.

Ediția specială de 1 Decembrie o aduce pe Lidia Buble în pragul disperării. Artista face echipă cu Ștefan Luncanu, un puști de 15 ani, care reușește să o bage în sperieți pe vedetă.

Împreună, cei doi au realizat un spectaculos număr de magie, atât de spectaculos încât Lidia a plâns de frică.

Ștefan, cu talentul său de magician, o va tăia pe Lidia în două. Cum e posibil?

Ei bine, folosindu-se de trucurile intens studiate, Ștefan reușește să impresioneze juriul, iar Lidia... Lidia este bine, totul a făcut parte din spectacol. Ce zici, Ștefane, te-ar ajuta artista ca asistentă?

Dar să vedem de zic jurații, căci duelul a fost dur! Ei bine, patru steluțe verzi pentru unii, patru pentru ceilalți, așa că ambele perechi merg în FINALA SERII.

”Cine m-a făcut om mare” n-a sunat vreodată mai bine! După duetul cu Selena, Laura Lavric vrea DUEL cu Lidia Buble... WOW! ”Bine, Moroooo!” Cătălin Moroșanu chiar cântă muzică populară, alături de trei copii talentați: ”Nimeni nu știe că ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x