Antena Căutare

Dan Negru încearcă să-l combine pe Dorian Popa cu antrenoarea unei trupe de dans

Prezentatorul Dan Negru încearcă să îl combine pe Dorian Popa cu antrenoarea unei trupe de dans joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, la “Next Star”.

Prezentatorul Dan Negru încearcă să îl combine pe Dorian Popa cu antrenoarea unei trupe de dans joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, la “Next Star”.

Apariția pe scena show-ului a trupei de fete Mini Vogue, care va susține un număr de dans chinezesc, îi dă idei năstrușnice prezentatorului Dan Negru. După ce o va întâlni în culise pe Irina, frumoasa coregrafă a fetelor, prezentatorului i se va părea amuzant să-l trimită în spatele scenei pe juratul Dorian Popa, pentru ca acesta s-o cunoască.

Cum e?” îl întreabă Dan, de pe scenă. “Bine rău!”, îi răspunde Dorian, din culise. “Uită-te dacă are ceva pe deget!”, continuă Dan. “John, liber!”, răspunde juratul.

Ce se întâmplă după ce Dorian Popa își va relua locul la masa juriului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 6 octombrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului “Next Star”.

Un copil îl face să plângă pe Dorian Popa, la “Next Star”: “Ai trezit în mine sentimente pe care încerc să le ascund”... Demonstrații de gătit și magie, dans chinezesc și muzică populară, la “Next Star”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x