Antena Căutare

Dan Negru, o zi emoționantă: „Fetița mea a început școala!” Ce sfaturi le-a dat părinților prezentatorul ”Next Star”

Prima zi de școală a fost una cu mari emoții pentru Dan Negru, prezentatorul ”Next Star”. De ce? Fetița lui a început școala. Cu această ocazie, vedeta a rememorat amintiri din perioada când a fost el însuși elev, ba mai mult s-a arătat nostalgic după...uniforma școlară.

Prima zi de școală a fost una cu mari emoții pentru Dan Negru, prezentatorul ”Next Star”. De ce? Fetița lui a început școala. Cu această ocazie, vedeta a rememorat amintiri din perioada când a fost el însuși elev, ba mai mult s-a arătat nostalgic după...uniforma școlară.

„Fetița mea a început a școala. Eu am făcut școală în uniformă și încă mai cred că uniforma te învață de mic că nu există diferențe, că nu smartphone-ul sau haină de fițe te face mai deștept, că la start toți au șanse egale. Renunțarea la uniformele școlare a fost una din multele tâmpenii de după revoluție .Prima mea învățătoare se numea Maria Pescariu. Îi țin minte și azi chipul. "Învățătorul e o lumânare care arde luminându-i pe alții"... A zis-o Arghezi”, a scris prezentatorul ”Next Star” pe Facebook.

Nu mai e un copil, ci un bărbat in devenire! Omar, câştigătorul primului sezon ”Next Star”, a cucerit Germania!... Omar, câştigătorul primului sezon Next Star, a transformat studioul TV într-o sală de spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x