Antena Căutare

Dan Negru știe ce meserie nu vrea pentru copiii săi: ”Mi-aş dori să semene cu mami, nicidecum cu tati”

Dan Negru are doi copii minunați, dar și o soție pe măsură. Gazda show-ului Next Star ne-a vorbit despre minunile pe care le are acasă și despre planurile pe care le are pentru cei mici.

Dan Negru are doi copii minunați, dar și o soție pe măsură. Gazda show-ului Next Star ne-a vorbit despre minunile pe care le are acasă și despre planurile pe care le are pentru cei mici.

Copiii tăi ce talente au?

E prea devreme să spun ceva, sunt încă prea mici, dar mi-aş dori să semene cu mami, care e medic şi nicidecum cu tati. E atât de complicat să reuşeşti în lumea asta, a mea şi mai ales atât de greu să te menţii, încât nu mi-aş dori să treacă prin toate astea. Mi-am ameninţat chiar prietenii ca nu cumva să-i ademenească în lumea showbizului. Dar viaţa lor e abia la început, cine ştie cum va fi lumea lor peste 30 de ani.

Care sunt activitățile lor preferate?

Dara şi Bogdan încă sunt la vremea lucrurilor simple, mici, încă n-au priviri de ansamblu. Dar e atât de uşor să bucuri un copil cu un lucru simplu pe cât de greu e să mulţumeşti un matur cu lucruri complicate.

Pentru ce îi ești cel mai recunoscător soției tale?

Pentru faptul că mă îndura, dar mai ales pentru Dara şi Bogdan.

Noul sezon Next Star are premiera marți, 16 septembrie, la 20:30!

O vedeți de marți, 16 septembrie: Andra Ungureanu, asistenta lui Dan Negru, are patru câini, o pisică și un rățoi... Connect-R, un tată exemplar: I-a cumpărat fetiței lui tobe și o pregătește să-i calce pe urme!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x